Így lesz tökéletes az olcsó, de annál egyszerűbb mindenki kedvence, a rakott krumpli

A rakott krumplinak nemcsak az az előnye, hogy viszonylag olcsón megússzuk a hozzávalókat, de egyszerű elkészíteni, mindemellett pedig az egyik legfinomabb ételünk.

Jó alapanyagok kellenek

Az igaz, hogy a hozzávalók nem túl drágák, arra viszont érdemes figyelni, hogy jó minőségű krumplival dolgozzunk, úgy lesz igazán ízes az étel. Vegyünk hozzá a piacon finom, magas hústartalmú kolbászt, ami megadja neki a füstös ízt.

Hozzávalók

  • 4 közepes db burgonya
  • 5 db főtt tojás
  • 25 dkg kolbász
  • 660 g tejföl
  • 2 ek sertészsír
  • só ízlés szerint

Elkészítési útmutatóért lapozz!

Oldalak

  • 1
  • 2