Így lesz tökéletes az olcsó, de annál egyszerűbb mindenki kedvence, a rakott krumpli
A rakott krumplinak nemcsak az az előnye, hogy viszonylag olcsón megússzuk a hozzávalókat, de egyszerű elkészíteni, mindemellett pedig az egyik legfinomabb ételünk.
Jó alapanyagok kellenek
Az igaz, hogy a hozzávalók nem túl drágák, arra viszont érdemes figyelni, hogy jó minőségű krumplival dolgozzunk, úgy lesz igazán ízes az étel. Vegyünk hozzá a piacon finom, magas hústartalmú kolbászt, ami megadja neki a füstös ízt.
Hozzávalók
- 4 közepes db burgonya
- 5 db főtt tojás
- 25 dkg kolbász
- 660 g tejföl
- 2 ek sertészsír
- só ízlés szerint
Elkészítési útmutatóért lapozz!
Oldalak
- 1
- 2