Nehezen telnek a napok? Így pörgesd fel magad

Hiába az egészséges életmód, a vitaminok és megfelelő táplálkozás, vannak napok, amikor kicsit nehezebben gördülnek a fogaskerekek. Ilyenkor szerintem - pláne a hűvösebb hónapokban - simán belefér, hogy egy kis extra löketet adjunk magunknak. Termékajánlónkban eláruljuk, ebben a szezonban milyen újdonságokkal pörgünk fel!

Reggeli plusz

A reggeli szertartás része nálam, hogy kávéval indítom a napot. De milyen jó is az, amikor akár csukott szemmel, félálomban is elkezdhetem kortyolni a kedvencemet - elég csak kivenni a hűtőből. A magyar FINO márka dobozos, kávés teje jó választás az ilyen nehezen induló reggeleken. Sőt, mi több, nemcsak finom, hanem egészséges is: 30%-kal több fehérjét tartalmaz. Ha esetleg nem vagy kávérajongó, de mégis valami ízletessel kezdenéd a reggelt, akkor a kakaós vagy a vaníliás változatok közül is választhatsz.

Délutáni löket

Minden évben nagyon várom, milyen új ízekkel jelenik meg a Nespresso az ünnepi szezonban. Bár az elmúlt években mindig sikert arattak nálam a karácsonyi különkiadások, idén szerintem kivételesen játékosra és különlegesre sikerültek. A Limited Edition ünnepi kollekciós kávékapszuláknak nemcsak a dizájnja friss és feltűnő, hanem az ízválasztások is nagyon egyedülállóak. Mivel én délután már tej nélkül iszom a kávét, az új narancsos-csokoládés és fűszeres-medvecukros kapszula - amelyekből eszpresszót a legjobb készíteni - tökéletesen feldobják a délutánomat. A harmadik, kókuszos-vaníliás ízből pedig ellenállhatatlan reggeli tejeskávé készülhet egy lusta szombat reggelen.

Esti pörgéshez

Néha előfordul velem - talán mással is -, hogy megígérem a barátaimnak, hogy végre elmegyünk bulizni egy jót péntek este. Aztán amikor egy nehéz hét után elérkezik a péntek délután, úgy érzem, már csak az ágyamra vágyom. Persze ilyenkor az emberben kemény harc dúl, hogy megszegje-e az ígéretét vagy valahogy megpróbálja összeszedni magát. Bár nem mondom, hogy soha nem győzött még a lusta énem, sokszor a bűntudat kerekedik felül. Ilyenkor bevetem a titkos fegyvert, az energiaitalt. Új kedvencem a Hell limitált kiadású, őszi feketeribizlis és kivi ízesítésű itala, amelyeknek már a doboza is élénkítő: előbbi dögös rózsaszín, míg utóbbi vibráló kék dizájnt kapott.

Fotók: Fino.hu, Nespresso, Hell Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!