Recept

Szilveszteri parti falatok - Egyszerű és villámgyors mini csodák, ezekkel tuti Te leszel a házibuli királynője

Mindegy, hogy hozzád jönnek az ismerősök szilveszterkor vagy épp Te mész házibuliba, pár egyszerűen elkészíthető mini szendviccsel tuti nem lőhetsz mellé. A barátaid imádni fogják ezeket a parti falatokat és nem győznek majd dicsérni. Máris mutatjuk, mi szerepel a mi év végi vendégváró tálcánkon!

Mozzarella és paradicsom - A verhetetlen páros

Nem kell más hozzá, csak mozzarella golyók (a kisebb fajtából), koktélparadicsom és zöld vagy fekete olívabogyók, ki melyiket szereti jobban. Fogunk mindegyikből egyet és felhúzzuk egy fogvájóra. Kész is a színes parti falat, tökéletes ízharmóniával.

Mennyiségek (kb. egy nagyobb tálcára való)

  • 2 cs kicsi mozzarella golyó
  • 1 üveg zöld vagy fekete olívabogyó
  • 2 doboz (250 g-os) koktélparadicsom

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotó, leadfotó: Pinimg.com

Oldalak

Recept
Sztárok
Azt már tudjuk, hogy G.w.M gyermekei számára is szeretné átadni a roma kultúrát, mivel otthon is előtérbe helyezik ezeket.
Egészség
Lehet sokan örülnek neki, hogy hamarabb kopogtatott be a jó idő, de így az allergiások egy elég durva szezonra készülhetnek. Az sem kizárt, hogy sok új beteg fog megjelenni.
Sztárok
Az uralkodó rákbetegsége miatt a Mirror értesülései szerint rájött arra, hogy túl rövid az élet, ezért drasztikus lépést tervez, ami megváltoztathatja az egész királyi család életét.