Sült koktélparadicsomok - Egészséges finomság

A paradicsom nem csak nyersen finom, hanem sült formában is. Fogyaszthatjuk húsételek mellé vagy akár szendvicsekbe téve is. Mutatjuk, mi hogyan készítjük!

Hozzávalók

  • 2 csésze koktélparadicsom
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 4 szál friss kakukkfű
  • olívaolaj
  • só, bors

Elkészítés

Fóliával béleljünk ki egy lapos tepsit, tegyük bele a koktélparadicsomokat és a fokhagymát. Locsoljuk meg olívaolajjal, sózzuk és borsozzuk. Hintsük meg kakukkfűvel és 200 fokra előmelegített sütőben 15 perc alatt süssük meg. Hidegen és melegen egyaránt fogyasztható.

Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!

Fotó: amazonaws.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!