Sült hal zöldségágyon recept - A 15 perces vacsora
Ha egy egészséges és könnyen összedobható vacsorára vágyunk, próbáljuk ki a következő receptet! Csupán néhány hozzávaló szükséges hozzá.
Hozzávalók
- 2 nagyobb vöröshagyma
- 250 g koktélparadicsom
- 500 g filézett tőkehal
- olívaolaj
- só, bors
Elkészítés
Vágjuk vékony szeletekre a hagymát, majd lazán terítsük szét őket a tepsi alján. Szórjuk rá a koktélparadicsomokat, locsoljuk meg olívaolajjal, sózzuk, borsozzuk. Közben a halfiléket alaposan bedörzsöljük sóval és borssal mindkét oldalon, majd rátesszük a tepsiben lévő zöldségágyra. 220 fokon 10-15 percig sütjük és máris fogyaszthatjuk.
Ha Te is szereted a halas fogásokat, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!