Savanyú uborkás tekercsek - Mire megcsinálod, már el is fogy

Akik élnek-halnak a savanyú uborkáért, azoknak valószínűleg tetszeni fog a következő receptünk. Krémsajttal és felvágottal együtt egyszerűen mennyei. Vendégváró falatkáknak is tökéletes, de vigyázat, nagyon hamar elfogy!

Hozzávalók

  • 8 szelet felvágott (bármilyen)
  • 4 dkg krémsajt
  • 4 közepes savanyú uborka

Elkészítés

2 felvágottat helyezzünk egymásra, majd nyomjunk rá a krémsajtból egy diónyi méretű krémet, kissé kenjük el a szeleteken, majd fektessünk rá egy-egy savanyú uborkát. Óvatosan tekerjük fel, majd vágjuk a tekercsekből 1-2 centiméteres szeleteket. Rendezgessük el őket egy tálon és fogyasztásig helyezzük hűtőbe.

Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!

Fotó: wikihow.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!