Súlyosan vétettek a protokoll ellen - Vilmos herceget és Katalin hercegnét étkezés közben fotózták

Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, Vilmos herceg és Katalin hercegné két közös gyermekükkel éppen Kanadában tartózkodik hivatalos úton. Természetesen a fotósok követik minden lépésüket, ezúttal például azokat a pillanatokat örökítették meg, amikor a hercegi pár éppen megkóstol egy furcsa kagylós fogást.

Bizarr fogás

A bársonykagyló kétségtelenül a világ egyik legbizarabb állata, ami ráadásul ehető. Hogy mire hasonlít leginkább, azt az olvasóink fantáziájára bíznánk… Azt azonban érdemes tudni róla, hogy izmos nyakát akár egy méterre ki tudja nyújtani, és akár a 6 kilogrammot is elérheti a súlya. Sushihoz is gyakran használják alapanyagként – ilyen formában kóstolta meg a minap Vilmos herceg és Katalin hercegné is egy kanadai gasztrofesztiválon.

Vétettek a szabályok ellen

Természetesen a kóstoláson egyből ott teremtek a fotósok is, pedig a diplomáciai protokoll szerint tilos a párt fotózni étkezés közben. De hát ki ne hagyta volna ki azt a pillanatot, amikor éppen ilyen ételkülönlegességeket próbálnak ki?

Az első falatok

Hogyan ízlett nekik a nem mindennapi fogás? Lapozz a következő oldalra!

Fotók: DailyMail

Oldalak

Lifestyle
A Kos maximálisan élvezi az univerzum támogatását a héten. Heti horoszkóp.
Sztárok
Kamillát rendkívül megviselték az elmúlt évek, ám ezt a királyné nem mutatja: nem reagált Harry vádjaira, melyeket a herceg könyvében, a Spare-ben fogalmazott meg, ahogyan Károly felesége azt sem...
Sztárok
Alessandra de Osmából azáltal lett hercegné, hogy 2018-ban feleségül ment a hannoveri herceghez, Keresztély Henrikhez.