Mennyeien frissítő tavaszi leves, amit még ma ki kell próbálnod: Itt a mentás borsóleves tökéletes receptje

Mi lehet jobb kora tavasszal egy friss, üde, finom levesnél? Ha te is épp erre vágysz, ezt a receptet mindenképp próbáld ki, hiszen nem csak mennyei a végeredmény, de pikk-pakk elkészül.
Hozzávalók
- 1 evőkanál extra szűz olívaolaj, plusz még több a díszítéshez
- 3 póréhagyma, vékonyan felszeletelve
- 2 zellerszár, vékonyan felszeletelve
- 2 gerezd fokhagyma, apróra vágva
- 6 csésze friss borsó
- 4 csésze csirke- vagy zöldségleves (bolti vagy házi)
- ¼ csésze petrezselyemlevél, plusz még több a díszítéshez
- ¼ csésze mentalevél, plusz még több a díszítéshez
- ¼ csésze apróra vágott metélőhagyma, plusz még több a díszítéshez
- ¼ csésze kapor, plusz még több a díszítéshez
- ¼ csésze tejszín
- só és frissen őrölt fekete bors
Lapozz!