Sztárvendégek és izgalmas fogások Marton Adrienn megújult műsorában

2019. tavaszán indult Marton Adri megújult gasztronómiai műsora a TV2 és FEM3 TV csatornákon. Az Adri’s Kitchen bemutatja, hogyan lehet minőségi alapanyagokból, egyszerű és finom ételeket készíteni. Kreatív ötleteket kaphatunk ahhoz, hogy miképp főzzünk időtakarékosan és költséghatékonyan, valamint hogy miképp helyettesítsük kedvenc ételeink hozzávalóit, annak érdekében, hogy az minél egészségesebb lehessen.

Adri's Kitchen

Marton Adri gasztro műsorvezető, privát séf műsora immáron megújult formában látható a TV2 valamint a FEM3 csatornákon. Az Adri’s Kitchen célja hogy megmutassa, miképp lehet a minőségi alapanyagokból, egyszerű és finom ételeket készíteni. Izgalmas ételekben és tálalásokban pedig ezúttal sem lesz hiány. S hogy kik segítenek Adrinak a finomabbnál finomabb falatok elkészítésében? A forgatásokhoz minden héten más-más sztárvendég csatlakozik.

„A műsor megújításakor, a nézői visszajelzések alapján próbáltunk olyan tematikát megálmodni, amely mindenkihez közel állhat, így az első rovatban az utazásaimból és tanulmányaimból merített élményeimet és receptjeimet osztom meg a nézőkkel. A második rovatban egy-egy ismert sztárvendég látogat el hozzám, akik egy igazi kihívást vállaltak. Mindketten ugyanazon alapanyagokból 30 perc alatt készítünk valami finomságot, s hogy mi sül ki mindebből? Nemsokára kiderül! S végül, de persze nem utolsó sorban, egy külön rovatot szentelünk a social medianak. Nagyon pozitív tapasztalat, hogy a nézők szívesen elkészítik receptjeimet, s ezekről gyakran fotót is küldenek, vagy éppen megosztják azt a közösségi oldalaikon. A 3. rovatban ehhez szeretnék segítséget nyújtani azzal, hogy a tálalásra, és az étel fotózására vonatkozóan osztok meg hasznos ételstylist tippeket. Bízom benne, hogy ezúttal is minél többen velem tartanak. Amennyiben pedig bárki szívesen visszanézné a receptek részletes elkészítését, úgy az Adri’s Kitchen youtube csatornájára is érdemes lesz feliratkozni” – mesélte Adrienn.

Oldalak

Sztárok
Idén is nagyszabású gálaműsorban választják majd meg Magyarország Szépét: az illető, akinek a korona kerül majd a fejére, a Miss World Hungary cím birtokosa lesz egy éven át, valamint ő képviseli...
Utazás
Hetven éve, 1954. május 30-án történt Magyarország legsúlyosabb vízi tömegszerencsétlensége: Balatonfüreden 23 ember vesztette életét, amikor a gyermeknapon felborult a Pajtás gőzös. A tragédiát...
Sztárok
Csak ősszel tér vissza a színpadra a neves magyar énekesnő, Keresztes Ildikó. Az 59 éves híresség a Nők Lapjának árulta el, hogy nemrégiben daganatot találtak az agyában, s egy műtéten is átesett.