Klasszikus lecsó recept - Gyorsan elkészülő finomság

A lecsó egy klasszikus nyári étel, amely gyorsan összedobható, ráadásul még a kezdő szakácsok is bátran belevághatnak az elkészítésébe.

Hozzávalók

  • paprika
  • paradicsom
  • tojás
  • vöröshagyma
  • füstölt-főtt császárszalonna

Elkészítés

A vöröshagymát, a paprikát, a paradicsomot és a szalonnát összekockázzuk. Ezután a vöröshagymát kevés olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a szalonnát és a paprikát. Addig főzzük, amíg a paprika meg nem puhul, majd beletesszük a paradicsomot is és nagyjából 10 perc alatt összefőzzük az egészet. Végezetül ráöntjük az előre felvert tojást és állandó kevergetés mellett addig főzzük, amíg a tojás meg nem szilárdul.

Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!

Fotó: foodnetwork.sndimg.com

Oldalak

Sztárok
Volt idő, amikor az Oscar-díjas színésznő előre rettegett a csókjelenetektől. Hathaway friss interjújában egy több évtizedes kulisszatitokba avatta be a közönséget.
Lifestyle
Ha szeretsz étteremben enni és kedveled a gourmet fogásokat, akkor biztosan jártál már olyan helyen, ahol a luxuskörülmények közt felszolgált ételek egészen aprócskák voltak. Nos, ennek is megvan az...
Lifestyle
Már unod a megszokott kávézást reggelente? Mutatunk egy tippet, amivel alaposan fel tudod dobni az ízét!