Kecskesajtos uborkatekercsek - Isteni vendégváró falatkák

Cikkünkben ezúttal egy különleges vendégváró finomságot mutatunk. Ezeknek az isteni sajtos uborkatekercseknek senki nem fog tudni ellenállni!

Hozzávalók

  • 6 dkg kecskesajt
  • 2 tk apróra vágott kapor
  • csipet só
  • 1 piros kaliforniai paprika
  • 1 nagy uborka

Elkészítés

Egy tálban keverjük el a sajtot a kaporral és a sóval. A paprikát tisztítsuk meg, vágjuk csíkokra, az uborkából pedig miután megmostuk, hámozó segítségével hosszában vágjunk vékony szeleteket. A szeleteken oszlassuk el a sajtot, tegyünk rá egy csík paprikát és óvatosan tekerjük fel. Ha a tekercsek szétcsúsznának, fogpiszkálóval átszúrhatjuk őket.

Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!

Fotó: myrunningthoughts.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!