Hideg avokádós uborka-krémleves - Hűsítő finomság az ősz első napjaira

Az avokádós uborka-krémleves egy kiváló hűsítő és laktató ebéd, amely könnyen elkészíthető, még csak főzni sem kell. Íme, a receptje!

Hozzávalók

  • 50 dkg uborka
  • 1 avokádó
  • 2 mogyoróhagyma
  • 3 ek citromlé
  • fél csésze koriander
  • só ízlés szerint
  • csipet cayenne bors
  • ​fél csésze víz

Elkészítés

Az uborkát hámozzuk meg, vágjuk nagyobb darabokra, az avokádót vágjuk ketté és szedjük ki a magját, majd az összes hozzávalóval együtt tegyük bele a turmixgépbe. Pépesítsük, majd egy rövid időre helyezzük hűtőbe és máris fogyaszthatjuk.

Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!

Fotók: thenorwegianhausfrau.com

Oldalak

Lifestyle
A Kos jegy szülötte végtelen energiával és erővel rendelkezik, ennek pedig az egyik forrása a táplálkozás. Azonban nem mindegy mit és mennyit visz be szervezetébe, hogy az megfelelően működjön.
Home&Design
Ahogy beköszönt a tavasz és közeledik a húsvét, sokan szeretnék otthonukat friss, vidám és ünnepi hangulatba öltöztetni. Ehhez adunk most kreatív, praktikus ötleteket!
Lifestyle
Rengetegféle hobbi közül választhatunk a mindennapok során, teljesen eltérő, hogy kinek mi válik be, mit élvez a legjobban. Létezik viszont egy hobbi, mely egyetlen forintba sem kerül, bármikor...