Hideg avokádós uborka-krémleves - Hűsítő finomság az ősz első napjaira
Az avokádós uborka-krémleves egy kiváló hűsítő és laktató ebéd, amely könnyen elkészíthető, még csak főzni sem kell. Íme, a receptje!
Hozzávalók
- 50 dkg uborka
- 1 avokádó
- 2 mogyoróhagyma
- 3 ek citromlé
- fél csésze koriander
- só ízlés szerint
- csipet cayenne bors
- fél csésze víz
Elkészítés
Az uborkát hámozzuk meg, vágjuk nagyobb darabokra, az avokádót vágjuk ketté és szedjük ki a magját, majd az összes hozzávalóval együtt tegyük bele a turmixgépbe. Pépesítsük, majd egy rövid időre helyezzük hűtőbe és máris fogyaszthatjuk.
Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!