Recept

Kíváncsi vagy, mitől olyan gyönyörű Bódi Sylvi? Ezt eszi mindennap a népszerű modell

Komolyan veszi a régi mondást Bódi Sylvi, mely szerint „minden nap egy alma az orvost távol tartja”. A modell, aki aranykalászos gazda minősítéssel is rendelkezik, annyira szereti az almát, hogy minden napját azzal kezdi. Nemrég egy almásgazdát is meglátogatott, hogy megnézze, honnan jön kedvenc gyümölcse.

Reggeli előtt egy fél alma

„Nagyon régi szokásom már, hogy minden reggel, a reggelim előtt megeszek egy fél almát. Már nem is emlékszem, mikor kezdtem, de valahogy ragaszkodom ehhez a reggeli rutinhoz, mert tudom, hogy számos jótékony hatása van ennek a gyümölcsnek. A saját kertemben is van egy almafa, amit igyekszem bio módon gondozni” – árulta el Bódi Sylvi, aki nemrég egy Zala megyei almásgazdához is ellátogatott.

Sylvi nem csak látogatja a gazdákat, hanem aktívan gyakorolja is a kertészkedést. Már a második szezonon van túl saját veteményesében, ahol már nem csak friss zöldséget termel, hanem fel is dolgozza a terméseit. A zöldséges.com is régi rajongója Sylvinek - a modell Facebook oldalán lettek figyelmesek arra, milyen elköteleződéssel beszél a háztáji gazdálkodásról és így egymásra találva látogattak el Kulcsár Gáborhoz, aki nagyon meglepődött a szupermodell látogatásán.

A látogatás során kiderült, hogy nagyrészt az idei fagyok az egekbe szökött gyümölcs árak legfőbb okai. Az almák háborúja című videóból kiderül: ha termelőktől közvetlenül vásárolunk, mégsem kell horrorárakat fizetni az almáért. Sokszor még úgy is lényegesen a kiskereskedelmi ár alatt juthatunk hozzá egyenes forrásból a termékekhez, hogy arra rárakódik a szállítási díj.

„Nyersen szeretem legjobban elrágcsálni az almát, bár néha szoktam almás-mákos sütit is csinálni, de ez nagyon egyszerű és csak egészséges összetevők kellenek hozzá. Le is szoktam préselni, úgy is nagyon szeretem” – mesélte Bódi Sylvi.

Cikkünk folytatódik, lapozz.

Videó: youtube

Oldalak

Recept
Sztárok
Még az ág is húzza a 36 éves Amanda Bynest: az egykori hollywoodi komika élete legborzasztóbb napjait éli.
Fashion&Beauty
Egy tökéletes világban a nap minden pillanatában makulátlan szemsminkkel lépnénk az utcára. Ez azonban nem mindig lehetséges. Persze vannak kisebb csodaszerek, amik segítségünkre lehetnek a sminkünk...