10 perces édesség: Gesztenyegolyók roppanós csokiburokban

A mindössze 3 alapanyagból álló gesztenyegolyókat kevesebb mint 10 perc alatt elkészíthetjük, így nemcsak az éhes gyereksereg, hanem a hirtelen jött vendég száját is ilyen finomsággal tömhetjük.

Hozzávalók

  • 50 dkg gesztenyemassza
  • 20 dkg csokoládé
  • 10 dkg vaj

Elkészítés

A gesztenyemasszát olvasszuk fel, majd vajas kézzel formázzunk belőle golyókat. A csokoládét gőz fölött olvasszuk fel, majd forgassuk meg benne a gesztenyegolyókat.
Rácson hagyjuk megdermedni, majd fogyaszthatjuk is.

Az ínyencek sokféle töltelékkel kísérletezhetnek, a legegyszerűbb a magozott meggy, de lekvárral is érdemes kipróbálni.

Fotó: ateaspoonofsunshine.com

Oldalak

Fashion&Beauty
A hiperpigmentáció olyan állapot, amely során a bőrön sötét foltok jelennek meg, melyek az egyenetlen melanin eloszlás miatt alakulnak ki. A jó hír viszont, hogy felveheted a küzdelmet a nemkívánatos...
Fashion&Beauty
A tavasz elég kiszámíthatatlan évszak és ilyenkor igazi kihívást jelent sikkesen, de mégis praktikusan öltözködni.
Lifestyle