Chilis babsaláta - Egy dél-amerikai különlegesség
A latin amerikai konyha sok új dolgot tartogat számunkra. Ha kedveled a csípős ételeket, akkor ez a babsaláta is biztosan elnyeri a tetszésedet.
Hozzávalók
- 50 dkg bab
- 30 dkg paradicsom
- 4 db zöld paprika
- 1 db csípős paprika
- 2 db vöröshagyma
- 1 csipet chilipor
- 2 evőkanál bor ecet
- 3 evőkanál olívaolaj
- 1 csipet só
Elkészítés
A babot először is főzzük meg, közben a zöldségeket daraboljuk fel apró részekre. Az egészet helyezzük egy nagyobb tálba, alaposan keverjük össze, és szórjuk rá a chilit és a sót. Ha a hozzávalók összeálltak, akkor beleönthetjük az ecetet és az olajat. Kis ideig hagyjuk állni a hűtőben a salátát.