Így lesz tökéletes a magyarok örök kedvence, a babgulyás

A találáshoz a hideg tejföl és egy ropogós friss kenyér elengedhetetlen, ilyenkor ne gondolj a diétádra!

Hozzávalók

  • 250 g szárazbab
  • 30 g zsírszalonna
  • 500 g marhalapocka
  • 1 fej hagyma (nagy)
  • 1 gerezd fokhagyma
  • só, bors
  • 1 db paradicsom
  • ½ db paprika
  • 0.25 hegyes erős paprika
  • 1 ek pirospaprika
  • ½ tk füstölt paprika
  • ½ tk őrölt kömény
  • 2 db babérlevél
  • 100 g füstölt marhahús
  • 2 ½ l víz/alaplé
  • 1 szál répa (nagyobb)
  • ½ szál fehérrépa
  • 0.25 db zellergumó
  • 2 db krumpli
  • 1 tk 10%-os ecet
  • 1 csokor friss petrezselyem

Lapozz!

Oldalak

  • 1
  • 2