15 perces patisszonos tészta recept – A nyári pasta verseny befutója

Ha idén nyáron csak egy dolgot készítesz el patisszonból, ez legyen az. Könnyű, finom, meglepően gyorsan kész van és igazi ízletes nyári vacsora.

Hozzávalók – 2 főre

A tésztához

  • 200 g farfalle tészta

A raguhoz

  • 100 g bacon
  • 1 fej vöröshagyma (130 g)
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 500 g patisszon (pucolt állapotban)
  • 150 ml száraz fehérbor
  • 500 ml habtejszín
  • 60 g friss spenót
  • 1 tk keményítő + 2 ek víz (opcionális)
  • 0.25 db citrom leve

A tálaláshoz

  • 1 szál újhagyma
  • 0.25 mk durvára őrölt bors

Az elkészítésért lapozz a következő oldalra

patisszonos tészta recept

Oldalak

  • 1
  • 2