Lifestyle

Íme a világ legkegyetlenebb börtönei - Ritkán szabadulnak ki élve a rabok

Felkavaró felvételek következnek!

"Ki itt belépsz hagyj fel minden reménnyel"

A börtön nem a kényelemről és a luxusról szól, ám vannak olyan zárkák, amelyek kis túlzással kivételesnek mondhatóak, hiszen még a legkeményebb és legelvetemültebb bűnözők is úgy érzik, hogy ezekről a helyekről nem jutnak ki élve. Létezik három olyan börtön, ahol még ezek az emberek is rettegve kelnek fel és fekszenek le nap mint nap. Mutatjuk őket, lapozd fel galériánkat a részletekért!

Sabaneta Börtön, Maracaibo, Venezuela - Ha egy toplistán rangsorolnánk a legkegyetlenebb börtönöket, akkor vélhetően a Venezuelában található Sabaneta lenne az első helyen. Az intézményben a rabok 80 százalékának fegyvere van és bentről irányítják bűnszövetkezeteiket. Egy őrre 150 fő jut, így a zsúfolt börtönben gyakoriak a balesetek, felkelések, verekedések, no meg persze a gyilkosságok és leszámolások is.
Kattints a további képekért!

Katonák vették észre a különleges tárgyat egy helikopterből. Szerinted mi lehet ez?

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A 28 éves fitnesz influenszer élete legkínosabb pillanatáról rántotta le a leplet - ennél rosszabbat tényleg nehéz elképzelni.
Lifestyle
Szeretek a szavakkal játszani, és ahogy leírtam ezt a címet, feltűnt, hogy az el-altatniban benne van, hogy el. Tőlünk el, vagyis a távolítás. A fel-tölteniben pedig az emelés, akár a felemelés a...
Lifestyle
A gyerekek néha mondanak furcsa dolgokat, de ha ilyesmit hallanánk tőlük, biztosan mi is kifutnánk a világból. Íme 9 sokat sejtető, mégis hátborzongató mondat, amit gyerekek a szüleinknek mondtak.