Videó - Kiviszi a szemetet, és még fel is porszívózik a világ legokosabb kutyája

Jesse nem véletlenül a világ legokosabb kutyája, hiszen egyedülálló tehetségének köszönhetően rengeteg mindent elsajátított már: többek között segít a portörlésben, kiviszi a szemetet, de a porszívózás és felmosás sem okoz neki gondot!

A hihetetlen videóban pedig mindennek tanúbizonyságát is teszi ez a hihetetlenül cuki Jack Russell-terrier, aki 2005. március 5-én látta meg a napvilágot. Az imádnivaló kutyusnak gazdája, Heather speciális módszerekkel - pozitív megerősítés és kapcsolat alapú tréninggel - segített elsajátítani ezeket a hihetetlen képességeket.

A kis Jesse azóta pedig igazi szupersztár lett: rengeteg díjjal ismerték el, arról nem is beszélve, hogy rendszeresen hívják meg különféle tévéműsorokba is világszerte, tiszteletét tette már például David Letterman talkshow-jában, de a Good Morning Americában is pillanatok alatt elbűvölt mindenkit.

Mi azonnal beleszerettünk Jesse-be, aki kiapadhatatlan lelkesedésével és elbűvölő személyiségével örömöt hoz nem csak gazdája, hanem mindannyiunk életébe.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!