Lesd el a trükkjeiket - A Victoria's Secret modellek 5 kedvenc gyakorlata

Ha valaki, hát a Victoria's Secret modelljei tudják mitől lendülhetünk formába a legrövidebb idő alatt. Íme, 5 gyakorlat, amit érdemes kipróbálnod.

Lesd el a modellek trükkjeit

Ha valakiknek, a Victoria's Secret modelleknek tökéletes a testük. A hibátlan vonalak azonban nem csupán a természet ajándékai, hanem kemény munka eredménye is egyben. A következő gyakorlatokat például szinte minden egyes nap megcsinálják. Kövesd te is a példájukat, és amellett, hoy megszabadulhatsz a pluszkilóktól, még izmosabb is lehetsz.

1. Egylábas híd

Feküdj hanyatt, a karjaidat nyújtsd ki magad mellett, a térdeidet húzd fel, talpak a talajon. Az egyik lábadat nyújtsd fel a levegőbe, a másikkal pedig emelkedj lábujjhegyre, majd emeld ki a csípődet. Ha ez megvan, kezdd el fel-le mozgatni a csípődet úgy, hogy nem teszed le a talajra és a pozíciódon sem változtatsz. Ez számít egy ismétlésnek.

Mennyit csinálj? Kezdetnek elég 3X10, ha jól bírod, emelhetsz a számokon.

Mit edz? Far-és combizom, vádli.

2. Kar-és belső comb nyújtás

Feküdj le a bal oldaladra, támaszkodj meg a könyöködön, az alul lévő lábadat hajlítsd be, a felül lévőt nyújtsd ki. Egyszerre emeld a kinyújtott lábadat és a szabad karodat a gifen látható módon: közelítsd őket egymáshoz, majd távolítás közben mindkettőt jól nyújtsd meg. Ha kész vagy, feküdj át a jobb oldaladra és ott is csináld meg ugyanezt. Ez számít egy ismétlésnek.

Mennyit csinálj? Kezdetnek elég 3X10, ha jól bírod, emelhetsz a számokon.

Mit edz? Has-, comb- és hátizom.

fiatal nő edz fekvőtámasz

Lapozz, a cikk folytatódik a következő oldalon!

Fotók: 123rf.com

Oldalak