Vallottak a nők: ők a legvonzóbb férfiak a világon

Kiderült, George Clooney továbbra is etalonnak számít, ha a tökéletes férfiról van szó. Jóképű és fiatal sztárok is előnyt élveznek a hölgyeknél, de azért a felmérés végére akadt meglepetés is, amire nem számítottunk.

Sztárok, George Clooney és apa

A P.S. I Love You bloggere, Alexa kielemzett pár felmérést, hogy megtalálja a választ egy sokakat foglalkoztató kérdésre: kit tartanak a nők a világ legvonzóbb férfijának? Alexa korábban férfiak válaszait vizsgálta arra vonatkozóan, milyen tulajdonságokat tartanak a legvonzóbbnak egy nőben. Ezúttal viszont fordult a kocka. A blogger egy hetven, 5 és 75 év közötti lány/nő részvételével készült nem reprezentatív vizsgálatot böngészett át, melyben a megkérdezetteknek arra kellett válaszolniuk: szerintük ki a világ legszexibb férfija. A válaszok alapján három fő irányvonal bontakozott ki: fiatal sztárok, George Clooney és egy harmadik irány, amire nem gondoltak volna a felmérést végzők.

Vonzó férfi a repülő ablakán néz kifelé mosolyogva

A legfiatalabbak a sztárokba zúgnak bele

Az 5 és 40 év közötti megkérdezettek többsége egy ismert színészt vagy zenészt választott, ami egybevág az általánosan tapasztalható jelenséggel, miszerint a lányok-fiatal nők (főként kamaszkorban, de később is) szívesen zúgnak bele egy egy vonzó hírességbe. Az említettek között szerepelt többek között David Beckham, Justin Bieber, Bradley Cooper, Zac Efron, és Leonardo DiCaprio is. Még Khal Drogo szerepe, a Trónok harcában játszott "emberevő" karaktere sem jelentett hátrányt Jason Momoának a hölgyek szemében. A népszerű sztárok többségére igaz, hogy a hagyományos értelemben véve jóképűek, emellett karizmatikusak, jó humorérzékkel és markáns fellépéssel rendelkeznek, illetve megbízhatóak és jólelkűeknek tartják őket. Összességében rendelkeznek egyfajta fiús sármmal, mellyel könnyen rabul ejtik a fiatalabb nők szívét.

Lapozz, a cikk a következő oldalon folytatódik!

Leadfotó: 123rf.com, Fotó: Pinterest

Oldalak