Nem csak a nyugdíjasokat, bárkit átverhetnek a vasárnapi szavazáskor, és a pénzed fogja bánni

Elképesztő, de a bűnözők még azt is meg tudják lovagolni, hogy vasárnap szavazás van. Ezeket a módszereket vethetik be, és vannak közöttük nagyon aljasak!

Ügyesen figyelnek arra az internetes bűnözők, hogy milyen közelgő témát lehet meglovagolni

Nyakunkon van a vasárnapi választás, amit valószínűleg már sokan beírtak a naptárukba. A június 9-én tartott önkormányzati és európai parlamenti választáson is reggel 6 és este 7 óra között lehet szavazni.

Annyi a változás, hogy a két választást most egyszerre tartják, de korábban az önkormányzati választások ősszel voltak.

A választópolgárok pénteken 10 óráig kérhetnek személyesen mozgóurnát a helyi választási irodától a vasárnapi voksolás előtt. Elképesztő, de a csalók még ezt is ki tudják használni. A galériánkban megmutatjuk, mi a trükk!

Azok a választópolgárok, akik egészségi állapotuk, fogyatékosságuk vagy fogva tartásuk miatt a választás napján nem tudnak elmenni a szavazóhelyiségbe, mozgóurnát igényelhetnek, de pusztán kényelmi ok miatt vagy munkavégzésre hivatkozva nem lehet élni ezzel a lehetőséggel.
Kattints a további képekért!

Az egyik internetes bűnöző ismét OTP Bankos ügyintézőnek adta ki magát. Csak azt nem sejtette, hogy a telefonáló kicsit jobban résen lesz.

Leadfotó: MTI Fotó – Mohai Balázs

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Sztárok
A Miss Talent-tel lezárult a táborbeli alversenyek sora és kiderült, ki az a 16 szépség, akik részt vesznek a június 23-i döntőn a Duna élő show-jában. A versenyzők tánccal, énekkel, hangszeres...
Sztárok
Javában zajlik a Demjén Ferenc dalait tartalmazó zenés-vígjáték a Hogyan tudnék élni nélküled? című film forgatása, melyben a főszerepet Ember Márk és Törőcsik Franciska játsszák. A kulisszák mögé a...
Lifestyle
Az Oroszlán fokozottan figyeljen oda az egészségére. Napi horoszkóp!