Nem csak a nyugdíjasokat, bárkit átverhetnek a vasárnapi szavazáskor, és a pénzed fogja bánni

Elképesztő, de a bűnözők még azt is meg tudják lovagolni, hogy vasárnap szavazás van. Ezeket a módszereket vethetik be, és vannak közöttük nagyon aljasak!

Ügyesen figyelnek arra az internetes bűnözők, hogy milyen közelgő témát lehet meglovagolni

Nyakunkon van a vasárnapi választás, amit valószínűleg már sokan beírtak a naptárukba. A június 9-én tartott önkormányzati és európai parlamenti választáson is reggel 6 és este 7 óra között lehet szavazni.

Annyi a változás, hogy a két választást most egyszerre tartják, de korábban az önkormányzati választások ősszel voltak.

A választópolgárok pénteken 10 óráig kérhetnek személyesen mozgóurnát a helyi választási irodától a vasárnapi voksolás előtt. Elképesztő, de a csalók még ezt is ki tudják használni. A galériánkban megmutatjuk, mi a trükk!

Azok a választópolgárok, akik egészségi állapotuk, fogyatékosságuk vagy fogva tartásuk miatt a választás napján nem tudnak elmenni a szavazóhelyiségbe, mozgóurnát igényelhetnek, de pusztán kényelmi ok miatt vagy munkavégzésre hivatkozva nem lehet élni ezzel a lehetőséggel.
Kattints a további képekért!

Az egyik internetes bűnöző ismét OTP Bankos ügyintézőnek adta ki magát. Csak azt nem sejtette, hogy a telefonáló kicsit jobban résen lesz.

Leadfotó: MTI Fotó – Mohai Balázs

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
A modern technikának köszönhetően ma már elegendő egy gombnyomás, és máris a kívánt hőmérsékletűre varázsolhatjuk a szobánkat. De miért kellene elfeledkeznünk a légkondicionálás ősi, természetes...
Home&Design
Egy tiszta és kellemes környezet nagyban hozzájárulhat a nyugodt alváshoz és a jó közérzethez.
Lifestyle
Az illóolajok alkalmazása mára a mindennapok részévé vált, hiszen számos előnyük van a háztartási tisztítástól kezdve az aromaterápián át a bőrápolásig.