Lifestyle

Tudd meg, hogy melyik csakrád van leblokkolva - Így mérgezik meg az életed

Íme a legfontosabb intőjelek!

Tisztán áramló energia

Honnan tudhatod, hogy blokkolva vannak bizonyos csakráid? Például abból, hogy az életed egyes területein nem igazán sziporkázol. Ha nem tudod, hogy mi lehet a baj, akkor érdemes megnézni az energiaáramlásod. Összeszedtük a legalapvetőbb "tüneteket", amelyek megmutatják csakráid hibáit. Ha ráleltél a blokkokra, akkor a következőképpen javíthatsz rajtuk:

- mantrákkal

- imával

- meditációval

- csakra ékszerekkel, kristályokkal

Lapozd fel galériánkat!

Gyökér (piros) - Állandó bizonytalanságban éled az életed, tele vagy félelmekkel, sokat szorongsz, anyagilag instabil vagy, gyakran úgy érzed, hogy kicsúszott a lábad alól a talaj. Szakrális (narancs) - Nagyon alacsony a libidód, félsz az intimitástól, a kreativitás halvány szikráját sem mutatod a mindennapokban. Napfonat (sárga) - Alacsony az önértékelésed, gyengének érzed magad, érzelmileg instabil vagy, alsóbbrendűnek érzed magad embertársaidnál.
Kattints a további képekért!

A sikerorientáltság és a vezető személyiség valódi jellemzői, amelyek összetéveszthetetlenek.

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Irritációt és szárazságot észlelni bőrünk bármely területén kellemetlen. Száraz szemhéjjal küzdeni viszont különösen fájdalmas és zavaró tud lenni.
Lifestyle
Ennyire hatékony és sokoldalú ital nem igen van, szóval érdemes már most raktároznod belőlük, hogy mindig kéznél legyenek!
Lifestyle
Az Ikrek óriási terhektől szabadul ma meg. Napi horoszkóp!