Van egy hely a hűtőn belül, amit azonban a szakemberek nem javasolnak a tojás tárolására, ez pedig nem mást, mint a hűtőszekrény ajtaja, ugyanis itt szintén fennáll a hőmérséklet-ingadozás veszélye, mivel az emberek gyakran nyitogatják a frigóajtót. A lényeg tehát, hogy az optimális minőség és biztonság érdekében a tojás egyenletes hőmérséklete 20 fok alatt legyen, így a hűtőben érdemes tárolni az élelmiszert, mivel ott a hőmérséklet mindig állandó. Felhasználás előtt azonban a szakértők azt tanácsolják, hogy vegyük ki a tojást a hűtőszekrényből, és körülbelül 30 percen át hagyjuk szobahőmérsékleten, mielőtt megfőznénk azt, vagy sütnénk-főznénk vele.
Van egy hely a hűtőn belül, amit azonban a szakemberek nem javasolnak a tojás tárolására, ez pedig nem mást, mint a hűtőszekrény ajtaja, ugyanis itt szintén fennáll a hőmérséklet-ingadozás veszélye, mivel az emberek gyakran nyitogatják a frigóajtót. A lényeg tehát, hogy az optimális minőség és biztonság érdekében a tojás egyenletes hőmérséklete 20 fok alatt legyen, így a hűtőben érdemes tárolni az élelmiszert, mivel ott a hőmérséklet mindig állandó. Felhasználás előtt azonban a szakértők azt tanácsolják, hogy vegyük ki a tojást a hűtőszekrényből, és körülbelül 30 percen át hagyjuk szobahőmérsékleten, mielőtt megfőznénk azt, vagy sütnénk-főznénk vele.