Lifestyle

Remek hír a The Last of Us rajongói számára: a vártnál hamarabb érkezik a sorozat következő epizódja

Az HBO sikersorozatának következő epizódja azért érkezik hamarabb, mert a szolgáltató szeretné elkerülni, hogy a premier ütközzön egy másik fontos televíziós programmal, amit Amerika-szerte sok-sok millió néző fog nyomon követni.

Lassan az első évad feléhez érkezünk

A megszokottnál hamarabb érkezik az HBO nemrégiben debütált, de máris kultikusnak mondható tévésorozata, a The Last of Us soron következő epizódja - írja az Endgadget. Örömteli hír, hogy a magyar nézők számára már szombat hajnalban elérhetővé teszi a szolgáltató a széria ötödik epizódját. A változtatás oka, hogy amerikai idő szerint vasárnap hajnalban kerül majd sor az Egyesült Államok legfontosabb és legimpozánsabb sporteseményére, a Super Bowlra, az HBO pedig nem szeretné, ha a két televíziós program "ütközése" miatt kevesebb néző láthatná a The Last of Us következő részét. Az is valószínű ugyanakkor, hogy az HBO tévécsatornáján esedékes bemutatót a módosítás nem érinti, arra tehát ezúttal is hétfőn hajnalban kerül majd sor.

A minden idők egyik legsikeresebb videójátéka alapján készült sorozat legutóbbi, negyedik részében a két főszereplő, Joel (Pedro Pascal) és Ellie (Bella Ramsey) maguk mögött hagyták Bill szellemvárosát, és hosszas autóút után megérkeztek Kansas City-be, ahol meggyűlik a bajuk a túlélők helyi csoportjával. Az első nagyobb összecsapást követően sikerül elmenekülniük és rejtekbe húzódniuk, de az epizód végén váratlan vendégek látogatják meg őket átmeneti szállásukon. Innen folytatódik majd a történet néhány nap múlva.

Január 11-én a The Last of Us rajongói ellepték az Etele Cinemát, ahol több mint 800 ember volt kíváncsi Joel és Ellie kalandjára.

Leadfotó: Axelle / Bauer-Griffin / Getty Images

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...
Fashion&Beauty
Rengeteg új nadrágtrend látott napvilágot a napokban. A kengyeles cicanadrágok például fénykorukat élik, de egy másik darab is visszajött a divatba.
Fashion&Beauty
Néha napján mind szeretnénk ragyogó, sima és rendezett frizurát – ennek leggyorsabb módja pedig a hajvasalás. Viszont, ha nem megfelelő módszerrel, illetve túl gyakran vasaljuk hajunkat, óriási...