Lifestyle

Felkavarodott a terhes feleség gyomra, amikor rájött, melyik közeli hozzátartozójával csalja meg a férje

A 26 éves kismama ráadásul teljesen véletlenül jött rá, hogy férje titokban összeszűrte a levet egy másik nővel.

Félreérthetetlen üzenetekre bukkant

A közösségi médiában számolt be elképesztő kálváriájáról az a 26 éves, várandós feleség, aki a vakvéletlennek köszönhetően jött rá, hogy férje fejét titokban elcsavarta egy másik nő. A Mirror cikke szerint a nő aprólékosan felépített, tökéletesnek tűnő látszatélete akkor tört apró darabokra, amikor a keze ügyébe került a férje mobiltelefonja. A készüléken olyan fénykép- és videófelvételeket, továbbá üzenetváltásokat talált, melyek nem hagytak kétséget afelől, hogy a csalárd férfi elárulta. És az egészben a legmegdöbbentőbb, hogy a szerelmi háromszög harmadik szereplője rendkívül közeli viszonyban áll a várandós feleséggel.

A férj telefonján olyan tartalmak lapultak, melyek minden kétséget kizáróan bizonyították: a 30 éves férfi szexkapcsolatot folytat hősnőnk 52 éves édesanyjával.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Három tisztán magyar hátterű piaci szereplőről van szó, mely újabban rendhagyó innovációval kísérletezget.
Sztárok
Kevesen tudják, de III. Károly brit király több szálon is kötődik Magyarországhoz, egy alkalommal pedig rendhagyó videóüzenetet is küldött nekünk, melyen az anyanyelvünkön szólt hozzánk.
Lifestyle
Mindannyian találkoztunk már a hűtőből áradó kellemetlen szaggal, ami egy igazi rémálom lehet a mindennapokban. Erre is van megoldás!