Tengeri vagy asztali só? Eláruljuk, hogy melyiket érdemesebb használni

Az örökös dilemma tárgya, de most mi eláruljuk, hogy melyiket miért érdemes a konyhádban tartanod. Íme!

Mi lapul a sószóródban?

Az egészséges életmód elkötelezett hívei igyekeznek mindent tengeri sóval ízesíteni, míg a nagymama konyhájában a hagyományos asztali sóval készültek a finomságos és lám, még a mai napig életben vagyunk. Vitatéma, hogy vajon melyiket vegyük, mivel ízesítsünk, melyik az egészségesebb és hogyan jutnak el a tányérunkig. Ha már teljesen össze vagy zavarodva a só-kérdésben, akkor mi most tiszta vizet öntünk a pohárba és eláruljuk azt, hogy mi a különbség a kettő között. Hidd el, meg fogsz lepődni! Lapozz!

Lapozz a cikk folytatásáért!

Fotó: 123RF.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!