Lifestyle

Többé nem fogsz fázni a hideg reggeleken: ha betartod ezt a néhány szabályt, könnyebb lesz kikelni az ágyból

Nehezen viseled a fázós reggeleket? Egy alvásszakértő elárulta, mit érdemes tenni, hogy a hideg ellenére is jól induljon a nap.

Csak pár dologra kell figyelni

Valljuk be, nincs is annál rosszabb, mint amikor a téli reggeleken kényszerítenünk kell magunkat arra, hogy kikeljünk a meleg, pihe-puha ágyból – ez sokszor lehetetlen feladatnak tűnik, ám Martin Seeley alvásszakértő szerint szó sincs ilyesmiről. A specialista nemrég elárulta, hogyan érdemes felkészülni már elalvás előtt a másnapi ébredésre, valamint megosztotta a legfontosabb tippeket, amikkel megelőzhető a reggeli vacogás. Lássuk tehát, milyen szabály segíthet mindannyiunknak:

Mindenekelőtt Seeley elárulta, hogy a hideg hónapokban érdemes előre felkészülni a reggelekre már az esti alvás előtt: a szakértő azt tanácsolja, vastag pizsamák helyett inkább öltözzünk rétegesen minél vékonyabb ruhadarabokkal – ha pedig valaki nem szeretne ennyi mindent magára húzni, készítsen be az ágya mellé köntöst és zoknit, ébredéskor pedig egyből vegye fel.
Kattints a további képekért!

Óramű pontossággal spontán felébredsz, legtöbbször hajnali 3-kor. Ismerős helyzet? Ha igen, akkor jobb, ha tudod: ez nem véletlen.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A datolya nem túl népszerű gyümölcs a magyarok körében, pedig érdemes lenne minél többeknek beépíteniük az étrendjükbe, ugyanis csodákat művel a szervezettel.
Sztárok
Hagyományosan a királyi családok tagjai az idő múlásával újabb és újabb rangokat kapnak, Sarolta esetében azonban lehet, hogy megszakad ez a tradíció.
Fashion&Beauty
Ha fontosnak tartod hajad ápolását, valószínűleg te is rengetegféle olajat kipróbáltál már. Nem mindegy viszont, hogy milyen olajokat is használsz tincseidre.