Lifestyle

Társkereső szótár - te tudod mit jelent a love bombing, benching vagy ghosting?

Jókat beszélgettetek, majd egyszer csak felszívódott? Akkor ez a férfi ghostingolt! Majd néhány hónap múlva lájkolta a képeid az Instagramon és dobott egy üzenetet, hogy milyen csinos vagy? Na ez viszont már zombieing! Íme egy kis útmutató, ha elvesztél a társkeresők világának őrült kavalkádjában.

Felszívódik, visszatér, kispadoztat

Egyre nehezebb lépést tartani a társkeresési trendekkel. Régebben valljuk be, hogy sokkal egyszerűbb volt kialakítani egy kapcsolatot, hiszen ha megbeszéltetek egy randit nem tudtátok lemondani SMS-ben, mert csak vezetékes telefon létezett. Így a többség kénytelen volt megjelenni a lebeszélt randikon még akkor is, ha nem akart. Manapság már inkább azon lepődünk meg, ha valaki tényleg megjelenik a találkozón, sőt, úgy is néz ki, mint a profilján látható fotón. De itt még nem érnek véget a megpróbáltatásaink, ugyanis egyre több "trend" jelent meg az ismerkedés világában, amik nagyon szakmainak tűnő elnevezéseket is kaptak. Összeszedtünk egy szószedetet arra az esetre, ha valamelyik nem lenne ismerős. Íme!

Ghosting - Talán ez az egyik legelterjedtebb és legismertebb kifejezés. Magyarul a kiszemelted egyszerűen csak felszívódik. Egyik nap még jókat beszélgettek, esetleg randiztatok, majd hirtelen eltűnik és nem tér vissza, nem ír többé. Ez a férfi valószínűleg ghostingolt és gyáva volt bevallani, hogy nem szeretne tőled semmit.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf.com, Forrás: asiaville.in

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A növekedés üteme egy ideig még nem fog változni, sőt 2040-re a 8,5 milliárdos plafont is elérheti a világ népessége, az évszázad végéig azonban fontos változásokkal kell számolni.
Sztárok
A celebritás a Nő a Tét című talkshowjának új adásában arról is szót ejtett, milyen nehézséget jelentett számára végigcsinálni 2009-es, emlékezetes Playboy-fotózását.
Home&Design
Legszívesebben mindegyiket elkészítenénk és naponta cserélgetnénk őket, annyira gyönyörűek!