Vedd kezedbe szépségápolásod a Braunnal!

A Braun idén újabb úttörő termékekkel rukkolt elő, amik az otthoni szépségápolást egyszerűbbé, gyorsabbá, precízebbé és nem mellesleg élvezetesebbé teszik. Teljes körű törődés most már otthon is. (x)

Az epilálás új dimenziója

A Braun az új Silk-épil 9-el új szintre emeli az epilálást. A modern formatervezésű epilátor a lehető legprecízebb teljesítményt nyújtja, ráadásul nagyon rövid idő alatt! A 40%-kal szélesebb, MicroGrip technológiát használó fej gondoskodik arról, hogy egy húzással minden eddiginél több szőrszál kerüljön eltávolításra, ami a teljesen vízálló Silk-épil 9-et a Braun leghatékonyabb epilátorává teszi. Tökéletesen alkalmazkodik a test vonalaihoz, és a gyantánál akár 4x rövidebb szőrszálak eltávolítására is képes, így akár 4 hétig is élvezhetjük a hosszan tartó sima bőr érzését.

A selymes és gyönyörű hajért

A Braun új PowerPerfection kollekciójának ultraerős, kompakt és ultrakönnyű hajszárítóival mindig gyorsan és erőfeszítés nélkül varázsolhatsz magadnak gyönyörű hajat, így soha többé nem fordulhat elő, hogy kezelhetetlen hajjal kell átvészelned a napot. Mindegyik hajszárítóhoz szűkítő feltét jár, ami nagy nyomású meleg levegővel biztosítja a gyors és erőteljes szárítást. A Satin Hair 5 és 3 készülékek a Braun ionos technológiájával is rendelkeznek, amivel a szárítás közbeni göndörödés is elkerülhető.

Arctisztító és epilátor egyben

Az új Braun Face, a világ első 2 az 1-ben arc-epilátora és arctisztító készüléke, melynek portfóliója most három új szépségápolási kefével bővül, testreszabott megoldást nyújt a nők számára, hogy saját kezükbe vehessék bőrápolásukat. A kozmetikai szivaccsal, valamint az érzékeny bőrre való és bőrradírozó kefékkel kiegészült, forradalmi technológiájú arc-epilátorral a makulátlanul szép arcbőr elérése most könnyebb, mint valaha.

Játssz velünk, hogy holnaptól Te is a Braun csúcskészülékeit használhasd!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!