Így töltsd a szilvesztert a csillagjegyed szerint, hogy biztosan jól induljon az újév

Szeretnéd, ha tökéletesen alakulna 2021 utolsó napja? A horoszkópod ebben is segítségedre lehet!

Kos

Már biztosan a barátaid is megszokták, hogy mindennek úgy kell lennie, ahogyan azt te akarod. Legtöbbször a tiéd a döntés, ha a szilveszteri bulikról van szó. Idén engedhetnél egy kicsit a gyeplőn és alkalmazkodhatnál a többiekhez. Hidd el nagy teher kerül le a válladról, ha mindenki más is jól érzi magát nemcsak te egyedül.

Bika

Hiszel abban, ha valami bevált, akkor annak úgy is kell maradnia. Ez igaz az újév köszöntésére is. Nálad a kulcsszó a nyugalom és leginkább egy kellemes otthon töltött estét tudsz értékelni a megszokott társaságoddal. Maradhat idén is ez a felállás, de rendezhettek másnál is egy társasozást, koccintást, sütögetést.

Ikrek

Imádod a pörgést, így számodra a legideálisabb ünneplés idén egy féktelen buli valahol a belvárosban. Időben találd ki, hogy hova szeretnétek menni, intézd el a jegyeket, hogy mit veszel fel, sőt a taxit is, ugyanis ilyen apróságokon csúszhat el leginkább a jó hangulat.

Rák

Nagyon érzékenyen reagálsz mindenre, így szereted, ha mások döntik el helyetted, hogy hova menjetek a jeles esemény napján. Igazán gondoskodó típus vagy, így idén rendezhetnél otthon egy szilveszteri partit, ahol lehetsz te a házigazda. Jót fog tenni, ha törődhetsz egy kicsit másokkal, sőt ezt az ismerőseid is nagyon fogják értékelni, ugyanis hatalmas terhet veszel le a vállukról.

Lapozz a többi csillagjegyért!

Fotó: Pinterest

Oldalak