Lifestyle

Rád is vár a nagy Ő - a szerelmi karmád szerint így találhatsz rá az igazira

Kíváncsi vagy rá, hogy az előző életeidben hogyan bántál a partnereiddel, és ez milyen kihatással van a mostani érzelmi helyzetedre? Számold ki a szerelmi karmád, a számmisztika és az asztrológia segítségével, és megtudod, mit kell tenned azért, hogy egyenesbe jöjjön a szerelmi életed.

A karma kiszámítása

Add össze a teljes neved (ha két keresztneved van, akkor mindkettőt használd fel) magánhangzóit, amiből megkapod a szívszámot. A magánhangzók ezeknek a számoknak felelnek meg:

1 – a, á, i, í

5 – e, é

6 –u, ú, ü, ű

7 – o, ó, ö, ő

Ha ez kész, add hozzá a karma számát, azaz a hetest, és addig számolj, amíg egy olyan egyjegyű számot nem kapsz, ami 1 és 9 közé esik. Készen vagy? Akkor ismerd meg a szerelmi karmád! Részletek a galériában!

1-es szám Múlt: Előző életedben magányos voltál, állandóan, kétségbeesetten kerested a szerelmet. Általában olyan partnerek mellett horgonyoztál le, akik arra sem voltak méltók, hogy a lábad nyomát megcsókolják. Bár mindig megállapodtatok valamiben, ők nem törődtek a közösen hozott szabályokkal, és felrúgták azokat. Ez bizalmatlanná, gyanakvóvá tett. Jelen és jövő: Ma már nem vagy bizalmatlan, sőt, inkább határozott, ambiciózus jellemed van; imádod, ha minden úgy történik, ahogy te szeretnéd, és a partneredtől is elvárod, hogy úgy és azt tegye, amit mondasz neki. Vannak olyanok, akik meghajolnak az akaratod előtt, de a legtöbben ennél önállóbak, így azok a kapcsolatok hamar véget is érhetnek. Ha komolyan meg szeretnél állapodni, és nem kívánod újra meg újra a szinglik akkor ne alattvalóként, hanem teljes jogú partnerként tekints a másikra. Így garantáltan rálelsz a nagy Ő-re.
Kattints a további képekért!

Mint tudjuk, az ördög nem alszik, mi pedig sosem lehetünk elég óvatosak. Az utcai tolvajok naponta találnak ki újabb és újabb trükköket, hogy kifosszanak minket, és ha nem vigyázunk, a végén nem csak kirabolnak, de még bajba is kerülhetünk helyettük.

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Francoise Gilot 101 évesen, New Yorkban hunyt el. Ugyan Picassoval már 68 évvez ezelőtt elváltak útjaik, máig a festőzseni egykori élettársaként és két gyermekének édesanyjaként gondolt rá.
Lifestyle
Az Országos Meteorológiai Szolgálat oldalán látszik, hogy az egész ország területére riasztást adtak ki és természetesen ez nem véletlen.
Lifestyle
Hidratálni nem csak kánikula idején fontos. Egy gyors teszttel te is kiderítheted, hogy áll a szervezeted vízkészlete.