Lifestyle

Nem tudod, mit nézz? Íme, 6 bekuckózós sorozat a borongós őszi estékre

Jó sorozatot keresel? Cikkünkben összegyűjtöttünk 6 kihagyhatatlan szériát, amit mindenképpen látnod kell a következő időszakban!

Lebilincselő tartalmakból idén ősszel sincs hiány

Véget ért a nyár, napról napra hamarabb sötétedik, ráadásul az időjárás sem a szabadtéri programoknak kedvez – azonban az őszi-téli hónapokban sem kell kétségbe esnünk, hiszen az otthoni bekuckózásnak is megvan a maga különleges hangulata. Előkerülnek a kényelmes melegítők, a jó meleg mamuszok, az ínycsiklandozó teák, no meg a finomabbnál finomabb illatgyertyák – ilyenkor pedig nincs is jobb program, mint kényelmesen elhelyezkedni a kanapén és belekezdeni egy izgalmas műsorba, ami a borongós mindennapokra tökéletes ellenszer lehet. Szerencsére a Netflix, az HBO Max és a Disney+ ezúttal is rengeteg szuper sorozatot kínál azoknak, akik lebilincselő élményre vágynak, ráadásul a kínálatukból mindenki talál magának a saját ízléséhez és érdeklődéséhez illő tartalmat.

A király megmentése – HBO Max

A háromrészes dokumentumsorozat ötvennél is több interjút vonultat fel újságírókkal, politikusokkal, volt titkosügynökökkel és egy egykori szeretővel, akinek a kilétét továbbra is homály fedi, és ezeken keresztül alapos betekintést nyújt a spanyol történelem egyik meghatározó időszakába. Az évtizedeken át ­– 1975 és 2014 közt – uralkodó király intim portréja egy sokoldalú, ellentmondásos figurát tár elénk, aki a beszámolók szerint véget vetett Francisco Franco negyvenéves diktatúrájának, ám végül lemondott a trónról, és akarata ellenére elhagyta Spanyolországot, hogy megmentse az uralkodóházat.

A szolgálólány meséje – HBO Max

Az ötödik évadban June következményekkel néz szembe, mert megölte Waterford parancsnokot, miközben próbálja újra meghatározni identitását és célját. Az özvegy Serena megpróbálja növelni ismertségét Torontóban, miközben Gilead befolyása bekúszik Kanadába. Lawrence parancsnok Nickkel és Lydia nénivel működik együtt, miközben megpróbálja megreformálni Gileádot és hatalomra jutni. June, Luke és Moira távolról küzdenek Gileáddal, miközben folytatják küldetésüket, hogy megmentsék Hannah-t.

Cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Lifestyle
Egészség
Sokan nem is gondolnák, hogy ha a cikkünkben is bemutatott két ételt párosítják egymással, az jelentős súlyvesztéshez is vezethet, legalábbis a szakemberek és egy tanulmány szerint.
Lifestyle
Élesztő a toalettben? Bár elsőre furcsának tűnhet, mindenképp érdemes kipróbálnod ezt a háziasszonyok által gyakran alkalmazott trükköt, ugyanis olyat tapasztalsz majd, amitől garantáltan lemész...
Sztárok
A tavasz közeledtével sokan döntenek úgy, hogy felfrissítik a gardróbjukat, esetleg megváltoztatnak valamit a küllemükön – így tett most Letícia királyné is, aki a minap vadonatúj frizurával jelent...