Lifestyle

Sokkoló adat: ennyi idővel a házasságuk megkötése után lépnek félre a nők

Még hogy hét év után unnak rá az emberek először a házasságukra? Egy friss kutatás szerint egyáltalán nem kell ilyen messzire menni az időben...

Megdöbbentő közvélemény kutatás a megcsalásról

Noha a sztereotípiák szerint leginkább a férfiakra jellemző a megcsalás, azért a nőket sem kell félteni - legalábbis a közvélemény kutatások szerint. Ugyan az esküvőjükön az emberek örök hűséget fogadnak egymásnak és ígéretet tesznek, hogy egyetlen ember mellett fogják leélni az életüket, megfogadni mindig egyszerűbb, mint ténylegesen be is tartani a döntést. Legutóbb a nőket vonták alaposan kérdőre és kiderítették, mennyi idővel az esküvő után lépnek félre. Érdekes eredmények születtek, részletek a galériában!

Annak ellenére, hogy a házasság első pár évét még nagy általánosságban problémamentesnek és szépnek tartják a házastársak és a szakértők is egyaránt - csupán a hetedik év elteltével jelentkeznek a gondok - a legújabb közvélemény kutatások erre alaposan rácáfoltak. A friss eredmények egészen mást mutatnak, megdöbbentő, mennyi idővel az esküvő elteltével kezdenek el hűtlenkedni a nők.
Kattints a további képekért!

Antonio és Maria több mint tíz éve éltek boldog házasságban, amikor fény derült a férj szégyenletes titkára.

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Lifestyle
Sztárok
Tegnap este főleg, de még ma is szinte az egész ország Csoboth Kevin nevét skandálja. A skótok elleni bombagólját még sokszor meg fogjuk nézni.
Sztárok
Charlotte hercegnő már most lenyűgöző sportoló, édesanyja, Katalin hercegné nyomdokaiba lépve többféle sportot is szeret, a tenisztől a rögbiig. Ám egy sport különösen elrabolta a szívét: a futball.
Home&Design
Az orchidea az egyik legszebb virág az egész világon. Ha fordítunk egy kis időt a gondozására, akkor olyan gyönyörű lesz, mint még soha!