Erre a pofonegyszerű trükkre esküsznek a profi sminkesek is: így tudod villámgyorsan eltávolítani az alapozófoltot a fehér ruháidról

Ugye veled is megtörtént már, hogy sminkelés után vetted fel a frissen mosott fehér pólódat és összekented az alapozóddal? Ha ezt téged is mérhetetlenül bosszant, akkor itt a nyugalmad kulcsa, ugyanis a sminkesek is erre a trükkre esküsznek, ha véletlenül összekennek valamit, amit nem akartak.

Új szintre emelheted a ruhatisztítást

Korábban az alapozófoltos pólódat valószínűleg csak bedobtad volna a mosásba, és reménykedtél volna a legjobbakban, azonban tudjuk, hogy a legjobb nem mindig jön el. A sminkfoltok miatt nem kell többé aggódnod, mert egy rendszerező- és takarítóguru megosztotta a titkát, hogyan lehet a sminkfoltokat eltávolítani a ruhákból, mindössze egyetlen háztartási alapanyag segítségével.

A melbourne-i kétgyermekes anyuka, Chantel Mila, ismertebb nevén Mama Mila, elmondta, hogy borotvahabot használ arra, hogy eltávolítsa a sminkfoltokat, például az alapozót és a rúzst a ruhákról. "Ez az a folteltávolító hack, amire a sminkmesterek esküsznek" - mondta népszerű TikTok videójában. Chantel először borotvahabot visz fel az egész foltra, majd tíz percig hagyja beszívódni. Ezután egy kefével vagy ronggyal körkörös mozdulatokkal súrolja a foltot. Ezután azt mondja: "Láthatod, hogy a folt azonnal halványodik,." Ezután kimossa a ruhadarabot, ahogy általában a mosógépben szokta, és a folt teljesen eltűnik. A hack népszerű volt, sokan megköszönték neki, hogy közzétette, és néhányan megosztották a saját módszerüket a makacs foltok eltüntetésére.


"Ez annyira jó" - mondta egy nő. "Én is készítek egy pasztát szódabikarbónából és citromból, és óvatosan alkalmazom". Egy másik azt mondta: "Egy igazi szuperhős vagy. Annyi sminkfolt van a világos ruháimon, és fogalmam sincs, hogyan távolítsam el őket - egészen mostanáig!".

Érdekel, hogy szedheted ki az izzadságfoltokat is a ruhádból 10 perc alatt? Lapozz!

Oldalak

  • 1
  • 2