Lifestyle

Meghálálja a tested, ha minden nap eszel ebből: nemcsak vitaminbomba, de a pluszkilókat is leolvasztja ez a zseniális étel

A savanyúságot nemcsak az íze, hanem jótékony élettani hatásai miatt is érdemes beépíteni a mindennapi étrendbe; cikkünkben kifejtjük, mennyi mindent fogsz tapasztalni, ha így teszel!

Sok mindenben segít

A magyar konyha legkedveltebb nyersanyagai közé tartozik a káposzta, főként annak savanyított verziója, amely magába foglalja mindazt, ami az emberi szervezetnek különösen hasznos: vitaminokat, ásványi anyagokat, fehérjéket és azok felszívódását segítő jófajta savakat, méregtelenítő anyagokat, rostokat, valamint szénhidrátokat. Ám ez a közkedvelt „köret” ennél jóval többre is képes: talán nem is sejted, milyen előnyökkel jár, ha az étrended részévé teszed. Galériánkban eláruljuk, miért éri meg savanyú káposztát fogyasztani a lehető leggyakrabban:

A savanyú káposztában található jótékony hatású baktériumok, probiotikumok kifejezetten jót tesznek az emésztésnek, emellett helyreállítják a bélflóra egyensúlyát. Rendszeres fogyasztásával csökkenthetőek olyan kellemetlen tünetek, mint a hasmenés, a székrekedés, a puffadás és a túlzott gázképződés.
Kattints a további képekért!

A rántotta az egyik legfinomabb és legtáplálóbb reggeli, ráadásul még a diétába is beilleszthető, ha hozzáadunk egy titkos összetevőt.

Leadfotó: 123rf

Forrás: SóBors

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Úgy néz ki, hogy Demcsák Zsuzsa is eljutott arra a pontra, hogy nem szeretné kiteregetni a magánéletét, de azért néhány titkot mégis megtudtunk a szerelméről.
Lifestyle
Talán még a párunknak sem szoktuk elmesélni, ha általában valamilyen szexuális tartalmú álmunk van, pedig lehetnek rejtett jelentései. Most megmutatjuk, hogy mit jelenthet például, ha az előző...
Sztárok
A JAG-Becsületbeli ügyek az első számú katonai dráma volt a tévében, ami milliókat vonzott a képernyőket elé. Lassan 20 éve annak, hogy véget ért a sorozat és azóta elképesztően megváltoztak a...