Megosztja az internet népét: ezekkel a praktikákkal teszteli randipartnereit egy fiatal nő

Randizni nem egyszerű, azonban egy "tökéletes" társat találni még nehezebb. Ezt a procedúrát rövidíti meg Gabby, a fiatal TikTokker, aki szokatlan tesztekkel teszi próbára a férfiakat, akikkel randizik, hogy kiderüljön, megfelelnek-e szigorú elvárásrendszerének.

Szigorú elvárások vagy jogos igények?

Gabby kifejezetten aktív TikTok-on, életének több mozzanatát is megosztja közösségi oldalain, így nem is meglepő, hogy randizási szokásaiba is beavatta közel 20 ezer követőjét. Egy videóban foglalta össze, hogy milyen apró praktikákkal teszteli a férfiakat, akikkel randizni megy.

Ez talán nem olyan meglepő, de Gabby is osztja sokak véleményét, mely szerint egy férfinek dolga az első randin meghívni a nőt és kifizetni a számlát, ha például étteremben fogyasztanak. A fiatal nő úgy gondolja, hogy az a férfi, aki nem fizeti ki a randis számlát, nem is érdemes arra, hogy tovább foglalkozzon vele. Hasonlóan gondolkodik arról is, hogy mennyire érdekli az adott férfit, hogy randipartnere hazaér-e biztonságban és mennyire hajlandó erről gondoskodni, akár úgy, hogy hazakíséri vagy hív neki egy taxit.


Gabby nemcsak elvárja ezeket a dolgokat, de hajlamos tesztelni is a pasikat. Történt egyszer, hogy a randi hajlani négyi elhúzódott és mikor elindultak haza, mindketten taxit hívtak, azonban a férfi autója hamarabb érkezett meg. A férfi felajánlotta, hogy megvárja Gabby-vel a taxit, de ő azt mondta, nem kell. Ekkor a férfi beszállt az autóba és hazament. Valójában ez egy teszt volt, hiszen Gabby szerint a férfinek ennek ellenére is meg kellett volna várnia az autót, hogy biztos lehessen benne, biztonságban hazaér.

Gabby szerint az időjárás is jó körülményeket adhat egy férfi tesztelésére. Ha látja, hogy egy férfi kabátot visel, a nő szinte mindig megjegyzi, hogy fázik és kíváncsi, milyen reakció érkezik. Nem nehéz kitalálni, hogy átmegy a vizsgán az a férfi, aki erre Gabby vállára teríti a kabátját és megbukik, aki ezt a gesztust nem teszi meg.

A fiatal nő véleményét már több mint 150 ezren látták a TikTok-on és míg vannak, akik kételyek nélkül osztják a véleményt, sokak szerint ez már túlzás.

Leadfotó: 123rf

Oldalak