5 befolyásos házaspár a politika világából, akik között nagyobb korkülönbség van, de ez legkevésbé sem okoz gondot nekik

Manapság már egyre elfogadottabb, ha egy pár tagjai között korkülönbség van. Persze, a mai napig vannak, akiknek ez megüti az ingerküszöbét és nem fogadják el, azonban bármennyire is azt hinnénk, ez nem csak a hollywoodi sztárpárok kiváltsága. Mutatunk 5 híres házaspárt, akik a politika világából ismertek és nagyobb korkülönbség van a tagok között.

A szerelem az szerelem

Sokan vannak, akik szerint nem normális, ha egy kapcsolatban az egyik tag akár 10 évvel is idősebb a másiknál, az meg aztán tényleg ki tudja verni a biztosítékot, ha 15-20, akár még több év van a szerelmesek között. Bármennyire is próbál a közvélemény ebből esetenként etikai kérdést csinálni, valójában két ember szerelméről van szó, ami a korkülönbség miatt egyáltalán nem vonzza magával azt, hogy valamilyen érdek miatt köttetett a kapcsolat. Ez a jelenség nemcsak a bulvár övezte világban van jelen, hiszen a történeteket mindenhol az élet írja, bizony, a politikában is vannak olyan ismert alakok, kiknek kapcsolatában a korkülönbség jelen van és mégis boldogan élnek.

Mark Kelly és Gabrielle Giffords Mark Kelly hat évvel idősebb, mint felesége, Gabrielle Giffords, aki korábban szintén részt vett a politikába. Kelly és Giffords Kínában ismerkedtek meg az USA-Kína Kapcsolatok Nemzeti Bizottsága által szervezett fórumon, majd 2007-ben összeházasodtak. Giffords a képviselőház feltörekvő politikusa volt, amikor 2011-ben meglőtték, miközben egy élelmiszerbolt előtt választókkal találkozott. Túlélte a lövöldözést, és a biztonságosabb fegyvertartási törvények szószólója lett. Kelly a NASA nyugalmazott űrhajósa, aki több küldetést is irányított a Nemzetközi Űrállomáson. 2021-ben kezdte meg első ciklusát Arizona állam szenátoraként. Stabil, szeretetteljes kapcsolatban élnek egymást támogatva, miközben Giffords lassan visszanyerte olvasási, beszéd- és járóképességét.
Kattints a további képekért!

Forrás: Insider Fotó: GettyImages

Oldalak