A kutatók figyelmeztetnek: ezért ne tegyél soha vizet az ágyad mellé

Nem is gondolnánk, de ez az automatikus, reflexszerű szokás akár ártalmas is lehet.

Ne tedd!

Ez az egyszerű művelet szinte berögzült szokás, hiszen, ha az éjszaka közepén felébredünk és szomjasak vagyunk, vagy éppen kiszáradt a torkunk, akkor jól jön az éjjeliszekrényre helyezett frissítő, így nem kell kimennünk a konyhába és nyugodtan aludhatjuk tovább az igazak álmát. Nem is gondolnánk, de ez az automatikus, reflexszerű szokás akár ártalmas is lehet. Meg persze az sem mindegy, milyen fajta vizet iszunk. Massachusetts-i szakértők megállapították, hogy számos hátulütője van az ágy mellé helyezett víznek. Marc Leavey, a Massachusetts-i Mercy Medical Center egyik szakértője szerint döbbenetes eredményekre jutottak kutatásaik során, ugyanis normál szobahőmérsékleten, vagyis 22-25 fokon jelentősen felgyorsul a mikroorganizmusok szaporodása.

kancsó víz pohár

Lapozz a cikk folytatásáért!

Oldalak

Fashion&Beauty
Irritációt és szárazságot észlelni bőrünk bármely területén kellemetlen. Száraz szemhéjjal küzdeni viszont különösen fájdalmas és zavaró tud lenni.
Lifestyle
Ennyire hatékony és sokoldalú ital nem igen van, szóval érdemes már most raktároznod belőlük, hogy mindig kéznél legyenek!
Lifestyle
Az Ikrek óriási terhektől szabadul ma meg. Napi horoszkóp!