Lifestyle

Tégy ki egy pohár sós vizet otthon! Egészen döbbenetes, mire utal, ha egy nap után foltokat látsz az üvegen

A legtöbben talán bele sem gondolnak, mennyire nem mindegy, milyen hangulat járja át nap mint nap az otthonunkat. Ahhoz viszont, hogy erről pontos képet kapjunk, pusztán egy pohár sós vízre van szükségünk.

Rossz érzések

A lakásunk, házunk egy olyan tér, ahol mindannyian biztonságban és komfortosan érezzük magunkat - azonban korántsem mindegy, hogy pontosan milyen légkör vesz körül bennünket. A négy fal között többféle energia találkozik; az érzéseink, valamint a gondolataink különböző erőket bocsátanak ki, emellett vonzanak is más energiákat. Családtagok, szomszédok és más, az otthonukba érkező emberek olyan negatív atmoszférát teremthetnek a jelenlétükkel, amelyek befolyásolhatják a saját, valamint szeretteink jólétét. Ahhoz, hogy ez ne történhessen meg, szerencsére van olyan módszer, amit bevethetünk; galériánkban eláruljuk, mit kell tenni ahhoz, hogy meggyőződjünk, van-e negatív energia a lakásban!

A negatív energiák megzavarhatják az otthonunk hamróniáját, de ezen túl is hatással vannak az életünkre - például a családtagok közötti kapcsolatokra, de akár a pénzügyekre is.
Kattints a további képekért!

Mostanában gyakran teszed fel magadnak a kérdést, hogy miért történik veled annyi baj, miért nem vagy boldog, miért rossz állandóan a hangulatod? Nos, a választ az otthonod falain belül kell keresned.

Leadfotó: 123rf
Forrás: Kiskegyed

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Veled is előfordult már, hogy szinte megundorodtál a kedvenc parfümödtől a menstruációd idején?
Fashion&Beauty
Mutatjuk, hogy mit pakolj a bőröndödbe, hogy felszabadultan, de mégis stílusosan érezd magad a nyaralás alatt.
Sztárok
Alig akarjuk elhinni, de Sandra Bullock hamarosan 60 éves lesz, pedig friss fotóit elnézve simán letagadhatna minimum 15 évet. Vajon hogy csinálja?