Lifestyle

Ez a négy csillagjegy szabályosan taszítja egymást: Nincs közös jövőjük, bármennyire is szeretnék

Ez a 4 csillagjegy bármennyire is szeretné, nem vagy csak nagyon nehezen tud együttműködni egy egészséges, tartós párkapcsolatban.

Nem mindenki illik mindenkihez

Ahogy a mindennapjainkban tapasztaljuk, vannak olyan emberek, akikkel beindul a kémia és vannak, akikkel egyáltalán, sőt, akár még taszítanak is bennünket. Az ezotéria világában is léteznek ezek a vonzódások és ellentétek, sajnos vannak ugyanis olyan csillagjegyek, akik szabályosan taszítják őket és nem tudnak egy tartós, kényelmes párkapcsolatban együtt létezni.

Bika és Nyilas

A Bika és a Nyilas alaptermészete annyira különbözik, hogy nem tudnak egymás mellett harmóniára lelni. Ugyan a kapcsolatuk nagyon heves érzésekkel és rózsaszín köddel indul, hamar kiderül, hogy nem működőképes a dolog. A Bikát vonzza a Nyilas nyitott személyisége, a Nyilas pedig rajong a Bika kisugárzásáért. A hálószobában nagyon jól passzolnak, azonban sajnos a mindennapokban nem tudnak boldogulni egymással. A Bika elég hamar rájön, hogy nem tud lépést tartani a Nyilas aktív társasági életével, hiszen ő sokkal inkább töltené vele otthon, kettesben az időt, a Nyilas azonban mindig menni akar. A Nyilas mindeközben hamar elunja az otthonülést és az eseménytelen életet, pedig a Bika köti az ebet a karóhoz és nem akar változtatni.

Lapozz!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
A 2022-es Dancing with the Stars ezúttal is egy hatalmas, fergeteges hangulatú élő show-al zárult, ahol a nézők óriási meglepetéseknek lehettek szemtanúi, az est végén pedig az is kiderült, melyik...
Fashion&Beauty
Rengeteg olyan kombináció van, ami felvéve tökéletesen kiegészíti egymást. Ilyen a következőkben bemutatott ing-baseball sapka párosítás is, amivel tele van jelenleg minden közösségi oldal.
Sztárok
Katalin hercegné már túl van a negyedik X-en, emellett három gyermeket is a világra hozott, de továbbra is kirobbanó formában van, így nem meglepő, hogy sokan kíváncsiak arra, vajon mivel éri ezt el.