A csalók még az OTP Bank leállását is ki tudják használni, az új átverés tökéletesen van felépítve

Az internetes bűnözők meg tudják lovagolni a különböző csaláshullámokat, hogy be tudjanak húzni a csőbe. Még egy OTP-s bankleállásnál is fokozottan oda kell figyelnünk.

A módszerek mindig megújulnak, de az olvasónk leleplezte az egyiket

Az OTP Bank nem olyan rég bejelentette, hogy májusban is készülni kell náluk egy kisebb leállásra, amikor több szolgáltatásuk nem lesz elérhető.

Az OTP Bank a szünnapról tájékoztatást adott ki, amelyben azt írják, hogy fejlesztési okokból 2024. május 19-én hajnali 2 órától 3 óráig a következő szolgáltatások nem lesznek elérhetőek: internetes és mobilbank, valamint az online termékigénylés (folyószámla, személyi kölcsön, áruhitel, értékpapírszámla).

Ez persze nem számít akkora leállásnak, mint a múltkori, de a csalók ezeket a hullámokat meg tudják lovagolni. A galériánkban megmutatjuk, hogyan, és mire kell nagyon odafigyelned! Az olvasónk új módszert buktatott le.

Továbbra is szaporodnak az internetes csalások. A statisztikák sajnos elkeserítőek, mivel hatalmas pénzeket tudnak így behúzni a kiberbűnözők. Persze nem is csinálnák, ha ennek a többsége nem lenne sikeres.
Kattints a további képekért!

Egyre több az internetes bűnöző, akik ugye nem csak az OTP Bank nevében telefonálgatnak. Most egy nyugdíjast túlságosan is könnyű volt behúzni a csőbe.

Leadfotó: MTI Fotó – Róka László

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Bár Kamilla rangjának hála gyakorlatilag bármit megkaphatna a világon, a királyné jelenleg nem ékszerre vagy bármilyen más drága tárgyra vágyik, hanem valamire, amit csak Károlytól kaphat meg.
Lifestyle
Az utazás kétségtelenül az egyik legjobb dolog a világon, de a vele járó jetlagről valószínűleg mindenki szívesen lemondana. Szerencsére van egy egyszerű trükk, amellyel könnyebbé teheted az átállást...
Lifestyle
Már messziről kiszúrta a nőt az út közepén, le is lassított.