Októberi pénzhoroszkóp: Váratlan kiadások a hónapban

Extra pénzre számíthatsz vagy inkább spórolnod kell októberben? Olvasd el havi pénzhoroszkópodat, hogy megtudd a választ!

Kos:
III.21. - IV. 20.

Váratlan kiadás terhelhet, ami ne ijesszen meg - leginkább otthonod, családod kéri a segítséged. Ha vársz egy kölcsönre, hagyatéki pénzre, érkezését valami akadályozhatja. Az sincs kizárva, hogy egy banális dolog, például internet kimaradás, s az abból adódó tévedések. Ne hallgass nagyon jónak vélt megérzéseidre, főleg pénzügyeidet illetően, meglehet, az élet játszik veled, s nem hozza azt a sikert, amit vársz! A kiadásaidat érdemes csökkentened vágyaid korlátozásával, ahol türelmetlenséged mindezt hátráltathatja.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Bika:
IV.21. - V.20.

Ne legyél türelmetlen, ha egy várt pénz - amiért megdolgoztál - nem érkezik akkor, amikor jönnie kéne! Bosszankodásod nem old meg semmit, hirtelenségeddel még hátráltathatod is az ügyet. Még munkatársaiddal is képes lehetsz összeveszni vélt igazad miatt, amit rosszul teszel, kár tovább mérgezni az amúgy is terhelt légkört! Kedves és nagyon szép mosolyoddal többre mész, amit ha még bölcsességeddel is megspékelsz – csodákat tehetsz – s a pénzed is titokzatos módón bankszámládra kerül.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Ikrek:
V.21. - VI.21.

Ne aggódj pénzed miatt, még akkor sem, ha váratlan kiadások érkeznek! Higgy teremtőerődben, melyben meglehet, most kételkedsz önbizalmadat vesztve, az érkező akadályokat nem jól értelmezve! Azok azért vannak, hogy erősödj, megmutasd ügyességed, okosságod, talpraesettséged. Előre, ne hátra - ne engedd, hogy a félelmek visszahúzzanak! A munkádban érkező változások se ijesszenek meg, csak az selejteződik ki, aminek már nincs helye – amit el kell engedni, azt hagyd menni!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Rák:
VI.22. - VII.22.

Korlátozd vágyaidat, melyek különlegességükkel, egyediségükkel észrevétlenül megcsappantják bankszámládat, nem most van itt a költekezés ideje! Már csak azért sem, mert a pénz nem biztos, hogy olyan ütemben jön, ahogy tervezed, amire számítasz. Még az is előfordulhat, hogy a hatóság emberei nyújtanak be egy nagyobb összeget, melynek kifizetése elkerülhetetlen, s ami első pillanatban megijeszt, de ha ügyesen gazdálkodsz, talán észre sem veszed az általa okozott hiányt.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!