Lifestyle

Nőgyógyászok vallomásai: hajmeresztő dolgokkal találkoznak munka közben

Azt hisszük, csak nekünk nőknek kellemetlen nőgyógyászhoz menni, pedig sokszor a dokik is kiakadnak egy-egy betegen. Most azt is elárulták, miért.

A legkínosabb vizsgálatok

Bár a fogorvos is benne van a top 3-ban, de sokaknál mégis a nőgyógyásznál tett látogatások a legkellemetlenebbek. Ilyenkor kiszolgáltatottnak érezzük magunkat és rendszeresen kínos szituációkba is belefutunk. Noha kétségkívül nekünk, a pácienseknek zavarbaejtőbb a dolog, gyakran az orvosok is belefutnak olyan helyzetekbe, amit nehéz megemészteniük. A Whisper online-nak kitálalt néhány nőgyógyász és elárulták, milyen negatív tapasztalatok érik őket a munkájuk során.

Kattints a galériára a hajmeresztő sztorikért!

"Egy 20 éves hölgynél valószínűleg kimaradhatott a szexuális felvilágosítás, ugyanis fogalma sem volt arról, hogy védekezés nélkül szexuális úton lehet teherbe esni."
Kattints a további képekért!

Leadfotó:123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Meghan Markle a minap egy olyan őszi szettben mutatkozott, amely sok nő számára adhat ihletet, amikor beköszöntenek a hidegebb hónapok. Egy biztos: a hercegné outfitje telitalálat volt!
Sztárok
Sok olyan világhírű sztár van, akik felnőttfilmekben kezdték a pályájukat, és csak ezt követően futottak be nemzetközi karriert.
Sztárok
A mesterséges intelligencia segítségével készítette el új klipjét Pál Dénes. Bár nem ez az első olyan magyar videóklip, amelyben a készítők ezzel a technikával dolgoznak, az énekes és a videót...