Lifestyle

Nőgyógyászok vallomásai: hajmeresztő dolgokkal találkoznak munka közben

Azt hisszük, csak nekünk nőknek kellemetlen nőgyógyászhoz menni, pedig sokszor a dokik is kiakadnak egy-egy betegen. Most azt is elárulták, miért.

A legkínosabb vizsgálatok

Bár a fogorvos is benne van a top 3-ban, de sokaknál mégis a nőgyógyásznál tett látogatások a legkellemetlenebbek. Ilyenkor kiszolgáltatottnak érezzük magunkat és rendszeresen kínos szituációkba is belefutunk. Noha kétségkívül nekünk, a pácienseknek zavarbaejtőbb a dolog, gyakran az orvosok is belefutnak olyan helyzetekbe, amit nehéz megemészteniük. A Whisper online-nak kitálalt néhány nőgyógyász és elárulták, milyen negatív tapasztalatok érik őket a munkájuk során.

Kattints a galériára a hajmeresztő sztorikért!

"Egy 20 éves hölgynél valószínűleg kimaradhatott a szexuális felvilágosítás, ugyanis fogalma sem volt arról, hogy védekezés nélkül szexuális úton lehet teherbe esni."
Kattints a további képekért!

Leadfotó:123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Vannak olyan ínycsiklandozó ételek és italok, amiket mindannyian szeretünk fogyasztani, ám ha jót akarunk magunknak - és a diétánknak - este 6 után inkább jobb, ha még eszünkbe sem jutnak.
Sztárok
Kiderült, hogyan sikerült olyan hamar beilleszkednie a királyi családba Katalinnak, és hogyan tett szert majdhogynem akkora népszerűségre az emberek között, amire egykor csak Diana volt képes.
Sztárok
Harry herceg biztosan nem számított arra, hogy édesapja, III. Károly király ilyen kőkemény bánásmódban részesíti őt, valamint feleségét, Meghan Markle-t.