15 éve nem bújt ágyba a férjével a nő, akinek eltávolították a nemi szervét

A 45 éves nő egészségügyi gondjai tizenéves korában kezdődtek, ráadásul kamaszként a lehető legrosszabb is megtörtént vele. Ugyan 15 éve nincs házasélete, férjével jóban-rosszban kitartanak egymás mellett.

Korán kezdtőtek a gondok

Natasha Owens története elsőre borzalmasnak tűnhet, ám tökéletes példa arra, hogy bármilyen reménytelen helyzetben is megtalálhatjuk a boldogságot. Az angol nő olyan nehézségeken ment keresztül, melyeket mások elképzelni sem tudnak. Mindössze 13 éves volt, amikor rájött, valami nem stimmel vele: állandó depresszió és hőhullámok kínozták, nem jött meg a menstruációja, ám rettegett attól, hogy orvoshoz menjen – Natashát ugyanis akkoriban fizikailag bántalmazták, emiatt képtelen volt elviselni, ha valaki hozzáért. Évekkel később, amikor már 25 éves felnőtt nőként próbált boldogulni, megismerte a lakberendezőként dolgozó Damien Owenst, s vele együtt rálelt a boldogságra is. A férfinek végül sikerült rávennie, hogy szembenézzen a félelmeivel, így Natasha erőt vett magának és elment egy orvoshoz – ott azonban olyasmit közöltek vele, amire nem volt felkészülve.

Lapozz tovább a részletekért!

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.