Napi horoszkóp: Ma lesújt a Bikára egy korábbi döntésének következménye - 2022.08.07.

A Szűz vegye észre: több rosszindulatú ember veszi körül, mint korábban bármikor. Napi horoszkóp!

III.21. - IV.20.

Kos

Ez a te napod, ragadd meg a lehetőségeket! Bátran tervezz, engedd szabadjára a fantáziádat, a kreativitásodat, alkotókészségedet. Most még talán nem érzed reálisnak az ezekből kibontakozó lehetőségeket, de hamarosan meglesz a kézzelfogható eredménye!


IV.21. - V.20.

Bika

Egyre feszültebb vagy, mert közelebb kerülsz egy korábbi döntésed következményéhez, és most szembe kell nézned vele, valamint azzal, hogy lezárul egy fejezet az életedben. Ne vesztegesd a múltra az időt, inkább az előtted álló lehetőségekre koncentrálj!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Egyelőre nem tehetsz többet annál, minthogy jó tanácsokkal támogatod az egyik szerettedet az elkeseredettségében. Ennél többet nem tudsz tenni jelen pillanatban. Ezt be kell látnod, neki kell felismernie, hogy mely döntése miatt jutott a jelenlegi helyzetébe.


VI.22. - VII.22

Rák

Most különösebb nehézségek nélkül is képes vagy konstruktív változtatásokat végrehajtani az életedben, beleértve a munkádat és minden személyes kapcsolatodat. Képzeleted most szinte szárnyal, és mindaddig, amíg nem veszel túlságosan el az álomvilágodban, ez értékes időszak lehet.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Ma sokkal nagyobb odafigyelésre van szükséged, mint általában. Kissé szétszórt lehetsz, ráadásul oly módon, hogy minden rutin feladatodnak többször kell nekifutnod. Ez pedig sok időpocsékolást jelent és ráadásul mindenhova késve érkezel.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Ma ne vegyél semmit a szívedre vagy legalábbis próbáld meg titokban tartani az érzéseidet, mert több rosszindulatú ember vesz körül, mint korábban bármikor. Keress egy olyan barátot, akiben feltétel nélkül megbízol és akinek kiöntheted a szíved.


IX.24. - X.23.

Mérleg

Ma az ösztöneid és a megérzéseid rendkívül jól működnek, ennek hatására nagyon ügyesen érvelsz, rafináltan kommunikálsz. Ám konkrét küzdelemben lehetnél kitartóbb is, ami még fontosabb, ne utasíts vissza semmilyen segítséget, még akkor sem, ha attól a személytől érkezik, akit nem igazán kedvelsz!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Hosszú ideje szeretnél néhány dolgot megváltoztatni az életedben, és ma lehetőséged adódik, konkrét lépéseket tenni. A tervezésről se feledkezz meg: mérlegelj körültekintően, és szentelj elegendő figyelmet a részleteknek is, mert ez a kulcsa a sikerednek!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Pihend ki a fáradalmaidat és a feszültséget. Az sem baj, ha szabadnapot engedélyezel magadnak és átalszod az egész napot, vagy csak egyszerűen lustálkodással töltöd a vasárnapot. Mindenképpen az a jó, ha ma tudatosan választod a pihenést!


XII.22. - I.20.

Bak

Egyre nehezebben viseli a környezeted azt, hogy makacsul ragaszkodsz olyan dolgokhoz, amelyeknek már jó ideje nincs létjogosultsága az életedben. Egy kicsit lazábban kellene kezelned ezt a kérdést, mert könnyen előfordulhat, hogy nekik van igazuk.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Nem vagy benne biztos, hogy melyek azok az ismerőseid, barátaid, akik valóban melletted állnak, és akikre bármikor számíthatsz. Mielőtt nyomozásba kezdenél érdemes lenne megvizsgálnod magadban azt a kérdést, valójában honnan ered a gyanakvásod.


II.21. - III.20.

Halak

Ma egy kicsit lazábban telik a napod, mint általában. Ideje sort keríteni egy kis szórakozásra vagy akár pihenésre. Kényeztesd a testedet és a lelkedet, de a legfontosabb, hogy eltávolodj egy kis időre a feladataidtól, és ne a problémáidon rágódj.

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak