Lifestyle

Napi horoszkóp: A Bika jutalomra, elismerésre számíthat a főnökétől. - 2022.09.07.

A Halak megkapja álmai munkáját. Napi horoszkóp!

III.21. - IVI.20.

Kos (III.21. - IV.20.)

Párkapcsolatodban csak akkor lesz béke és nyugalom, ha végre őszinte leszel a kedvesedhez. Nagy hiba állandó vitával és feszültséggel fokozatosan lazítani kettőtök szoros kötelékén, a folyamatosan fennálló feszült helyzettel csak egyre jobban eltávolodtok egymástól.


IV.21. - V.20.

Bika (IV.21. - V.20.)

Rengeteg munka vár a mai nap folyamán, de te rendíthetetlen vagy és nem hátrálsz meg. Úgy érzed most bármi jöhet, megküzdesz vele. Hamarosan a főnököd is elismeri kitartásodat, mert bebizonyítottad már: rád bármikor lehet számítani.


V.21. - VI.21.

Ikrek (V.21. - VI.21.)

Munkahelyeden konfliktusba keveredhetsz. A felháborodásod teljesen jogos, de tartasz a következményektől. Az igazságtalanságot rendkívül nehezen viseled és ebben az esetben is nagy önuralomra lehet szükséged, hogy a dühödet magadba tud fojtani.


VI.22. - VII.22

Rák (VI.22. - VII.22)

Egy kissé túlterhelt vagy idegileg, talán ezért is van az, hogy nem egészen úgy alakulnak a dolgaid, mint ahogyan azt eltervezted. Ha megteheted, a mai napot szenteld inkább a pihenésnek és a lazításnak. A családdal, pároddal töltött idő nagyon jót tesz a lelkednek.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán (VII.23. - VIII.23.)

Ideges és türelmetlen vagy, nem kell minden apróságból nagy ügyet csinálni. Ha nem is úgy alakulnak a dolgaid ahogy azt eltervezted, azért még egy kellemes napod lehet. Csak jobban kellene alkalmazkodnod a környezetedhez, mint azt általában megszoktad.


VIII.24. - IX.23.

Szűz (VIII.24. - IX.23.)

Igazán meg lehetsz elégedve a helyzeteddel, mert bár rengeteget dolgozol, a munkahelyeden minden úgy alakul, ahogy azt elképzelted. Értékelik a munkádat és a szorgalmadnak köszönhetően meg is van a kézzelfogható eredménye.


IX.24. - X.23.

Mérleg (IX.24. - X.23.)

A mai bolygóállás váratlan eseményeket generálhat számodra. Ugyan megzavarhatják a terveidet, de estére minden elrendeződik és sokkal jobban alakulnak a dolgaid, mint azt remélted volna. Még a vesztésre álló ügyeidből is sikerülhet kedvező fordulatot elérned.


X.24. - XI.22.

Skorpió (X.24. - XI.22.)

A mai napon igazán nem panaszkodhatsz, a kreativitásod a csúcson van, optimista és lelkes vagy. Nem ijedsz meg a kihívásoktól sem, ha valami felkelti az érdeklődésedet bátran kezdeményezel. Használd ki ezt a szerencsés csillagállást és hozd ki a legtöbbet a mai napodból!


XI.23. - XII.21.

Nyilas (XI.23. - XII.21.)

Anyagi téren rendkívüli sikerekre számíthatsz, ezért bátran valósítsd meg a még lehetetlennek tűnő ötleteidet is. Természetesen nem kapsz meg mindent olyan könnyen, mert sok energiát kell belefektetned az elképzelésed megvalósításába, de az égiek támogatására számíthatsz.


XII.22. - I.20.

Bak (XII.22. - I.20.)

Bár jelenleg minden rendben van az életedben, de érzed, hogy hosszú távon muszáj lesz változtatni néhány dolgon, ha előrébb akarsz jutni. A jegyedben visszafelé járó Plútó segítséget nyújt a terveidhez, ezért ideje lenne hozzálátnod az elképzeléseid megfogalmazásához.


I.21. - II.20.

Vízöntő (I.21. - II.20.)

Jobban tennéd a mai napon, ha a pénzügyeidre fókuszálnál! Nézd át a kifizetetlen számláidat, adósságaidat. A saját magaddal szembeni nagyvonalúságod már kezd elharapózni. Ha így folytatod előbb-utóbb borulni fog a családi költségvetés, még elejét veheted a dolognak.


II.21. - III.20.

Halak (II.21. - III.20.)

Új munkalehetőség van a láthatáron, ami igen csak kedvedre való lenne, már régóta vágyakozol egy ilyen lehetőségre. Ezért először nem is igen akarod elhinni, mert a nehézségek megtanítottak rá, hogy ne kergess álmokat. Most viszont mindaz amiről álmodtál, kézzelfoghatóvá válhat.


Leadfotó: 123RF.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Március 30-án elhunyt Tordy Géza Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművész, a honi színházművészet kimagasló alakja, megannyi mozi- és tévéfilm közkedvelt szereplője. Vajon ki foglalhatja el...
Sztárok
Balogh Levente arról is lerántotta a leplet, milyen autók állnak nála otthon a garázsban. Nem szereti látványosan szórni a pénzt, ráadásul a lányai sem akarnak visszaélni hírnevével.
Lifestyle
Köztudott, hogy nagyon jó ötlet a napot egy kiadós reggelivel kezdeni, este pedig egy egészséges fogással zárni. Na, de mi a helyzet az ebéddel?