Lifestyle

Napi horoszkóp: A Baknak ideje változtatni - 2020.04.16.

A Mérleg nagyon kreatív lesz. Napi horoszkóp!

III.21. - IV.20.

Kos

Ma hatalmába keríthet a költekezési, vásárlási láz. Ha most nem vagy elég tudatos és megfontolt, akkor olyasmiket is összevásárolhatsz, amikre egyáltalán nincs szükséged. Mivel úgy érzed, hogy az utóbbi idõben jól teljesítettél, ezért hajlamos lehetsz számolatlanul költeni a pénzt.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Egyre sürgetõbben érzed, hogy jelenlegi kapcsolatodban eljött a mindent tisztázó beszélgetés ideje. Nincs igazán kedved hozzá, mert úgy érzed, hogy félreértéshez vezethet, ami esetleg veszekedéssé fajul. Legyél körültekintõ, mert párod most érzékenyebb a kelleténél.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Ma nagy szükségét érzed, hogy semmitevéssel töltsd a napot, a munkádat emiatt félreteszed. Ez rád egyáltalán nem jellemzõ, hiszen folyamatosan pörögsz, igényled, hogy tevékenykedhess, de pontosan tudod, hogy a kimerüléstõl óvakodnod kell. Csendre és nyugalomra vágysz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VI.22. - VII.22

Rák

Hangulatod és önbizalmad is hullámzó, ez megakadályoz abban, hogy olyan lendülettel haladj, amilyennel eltervezted. Felesleges ezen aggódnod, tisztában vagy vele, hogy a legkisebb dolog is könnyen kibillent lelki egyensúlyodból, de ugyan olyan gyorsan helyre is áll.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Rengeteg dolgot terveztél mára, ezért minden percét igyekszel kihasználni. Egésznap azon munkálkodsz, hogy hasznossá tedd magad, ha közben nem vagy elég figyelmes, azon kaphatod magad, hogy mások munkáját is te végzed el. Sokkal jobban jársz, ha rendszerezed a saját feladataidat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szûz

Egy mély átalakulási folyamaton mész keresztül, ez egy nagyon lassú folyamtnak ígérkezik és, ami nem mindig fájdalommentes tapasztalásokat tartogat számodra. nincs más út, ezen át kell menned, mert csak is így nyerheted vissza a lelki békédet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Rengeteg érdekes, kreatív ötleted támadhat, gondolataid csak úgy szárnyalnak. Egy baj van csak ezzel, hogy mindet azonnal szeretnéd megvalósítani, anélkül, hogy a terveidet kidolgoznád. Vegyél vissza ebbõl a szárnyaló lendületbõl, a megvalósításhoz idõ kell, tervezd meg elõtte.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Szenvedélyes és szeretetteljes kapcsolatra vágysz, ez a vágyad hamarosan teljesülhet. Álmdozó és romantikus vagy, de nem annyira, hogy ha szükséges ne tudj józanul mérlegelni. Hagyatkozz megérzéseidre, azok megsúgják neked merre kell haladnod az úton.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Rengeteg munka vár rád a mai napon, de ez nem idegesít téged, mert tele vagy energiával és készen állsz a megmérettetésre. Élvezed, hogy új terveken dolgozhatsz és nem félsz a kihívástól. Mivel szeretnéd, hogy elismerjenek, ezért akár nagyobb áldozathozatalra is képes vagy.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Úgy érzed, hogy itt az ideje, hogy változtatásokat hajts végre az életedben. Az otthonoddal szeretnéd kezdeni, úgy érzed itt az ideje, hogy kicsit átrendezd a mindennapi környezetedet. Ügyelj arra, hogy ne hirtelen felindulásból kezd neki, mert azzal csak a feladataid számát növeled.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntõ

A mai nap rossz hangulatban találhat téged, elõfordulhat, hogy még egy kisebb depresszió is felütheti fejét. Nehezen tudod kifejezni magad, ez problémát okozhat nem csak a munkádban, hanem a személyes kapcsolataidban is. Az is megviselhet, hogy fizikailag kevésbé leszel energikus.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

A türelem nem az erõsséged a mai nap és a rutinfeladatok is rendkívül untatnak. Most viszont nincs más választásod, mert az elõmeneteled függ attól, hogyan végzed el, azt amit kell. Ne türelmetlenkedj, inkább ugorj fejest a feladatokban és bízz benne, hogy sikerrel jársz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Kamilla királyné, ahogy a brit királyi család minden tagja, igencsak nehéz időszakon megy keresztül, bár próbálja megőrizni az összeszedettség látszatát, a testbeszéd szakértő szerint nagyon...
Egészség
A rák persze a genetika miatt kialakulhat olyan embereknél is, akik eddig teljesen egészséges életet éltek. Azonban ha háttérbe szorítasz néhány rossz szokást, akkor jóval kisebb az esélye, hogy...
Utazás
Még nem indult be a szezon, de lassan érdemes elgondolkodni, szeretnénk-e szállást foglalni a Balatonnál idén. Annyi biztos, hogy borsosabb árakra készülhetünk, mint tavaly.