Lifestyle

Nagyi trükkje: ezzel a módszerrel egy életre megszabadulhatsz a fürdőszobák legnagyobb ellenségétől

Ez a házi csodaszer nemcsak extra hatásos, de szó szerint fillérekbe kerül.

Számolj le a penésszel egy életre!

Nincs is annál kínosabb, mint amikor váratlan vendégek érkeznek, neked pedig még mindig nem sikerült leszámolnod a kellemetlen penészfoltokkal a fürdőben - hiszen ki akarna egy olyan helyiségben tisztálkodni, ahol a sarkokban lévő zöldes, bolyhos területek elhanyagoltság látszatát keltik? Hiába a csodát ígérő vegyszerek és a rendszeres szellőztetés, ettől a problémától nem könnyű szabadulni. Ilyenkor érdemes rácsörögni a nagyszülőkre, hiszen az ő idejükben még nem volt ekkora tisztítószer választék, mégis megoldották a kérdést néhány ügyes házi praktikával. Most is egy ilyet mutatunk, csupán két, otthon is fellelhető hozzávalóra lesz szükséged és egy életre leszámolhatsz a penésszel. Részletek a galériában!

Ehhez az extrán hatásos keverékhez csupán két hozzávalóra: ecetre és folyékony mosószerre lesz szükséged.
Kattints a további képekért!

Próbáld ki ezt az ősi háztartási trükköt, nem fogod megbánni!

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Mivel több mint 200 napja nem volt telitalálatos szelvény, immáron nem kevesebb, mint 6,45 milliárd forint várja a játékosokat - derült ki a Szerencsejáték Zrt. tájékoztatásából.
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Sztárok
A TV2 sztárjának a nyílt utcán kellett nagyot alakítania. Az öngyilkos jelöltet a többi autós csak kikerülte Budapesten.