Mozdulj velünk! - Online edzés 3. - Simitska Tímeával

FemGym rovatunk legfrissebb edzésének keretében Simitska Tímea, az Oxygen Wellness oktatója invitál minden kedves olvasót egy kiadós gerinctréningre, amely az egész testet átmozgatja, de nem terhel le hétvégére. Mozdulj velünk!

FemGym - mozdulj velünk! Online gerinctréning Simitska Tímeával

Tizenöt évnyi élsportból (10 év szertorna-többszörös országos bajnok, majd 5 év tánc Európa legjobbjai közt versenyezve) szinte magától értetődően kerültem át az edzői oldalra, a fitnesz világába.

Több mint 25 éve tartok csoportos órákat, jó pár éve személyi edzéseket is. A hagyományos aerobikos vonalból az elmúlt években áttettem a hangsúlyt a prevenció-rehabilitáció, illetve a mozgásképzés- és javítás felé, elsődlegesen a gerinc egészségére összpontosítva.

Gerinctréning Simitska Tímeával

Preventív gerinc- stretching, pilates trénerként, valamint nem meghazudtolva a tornász és táncos múltamat, klasszikus balett alapjaimat, óráimon hangsúlyos a testtartás javítás, az esetleges helytelen mozgásminták korrigálása, a szép és harmonikus mozgás kialakítása, mindeközben a gerinc egészségének megóvása vagy annak visszaállítása. Inspirál, hogy megmutathatom és tovább adhatom a vendégeimnek a mozgás szeretetét, fontosságát, kultúráját és művészetét, hogy a közös edzések alatt megtanulják a testüket minden mozdulatukban tudatosan és helyesen használni.

Mozdulj Timivel!

Legnagyobb szakmai sikerélményeim közt tartom számon, amikor idővel saját magukon is látják, életminőségükön érzik a pozitív változásokat, és boldogan osztják meg velem a fizikálisan könnyedebb mindennapjaik, egy-egy „már simán” jól kivitelezett gyakorlat, a „jó a tükörben viszontlátni magamat” vagy épp a környezetük által bezsebelt újabb bókok élményeit.

Jó edzést kívánunk neked!

Ha egész testet átmozgató edzésre vágysz, miközben lelkileg és mentálisan is feltöltődsz, Dóri segít.

Fotó, leadfotó: Simitska Tímea

Oldalak